Media

Ζήνα Κουτσελίνη: «Αν νομίζεις πώς τα νούμερα τα κάνεις εσύ (ΑΝΤ1) και όχι ο άνθρωπος (Γιώργος Παπαδάκης) είσαι ένα γομάρι»

Gossip-tv Team

Σκληρή, επικριτική αλλά και ειλικρινής ήταν η Ζήνα Κουτσελίνη σήμερα στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη».

Το βασικό θέμα συζήτησης στην εκπομπή ήταν τα υπονοούμενα που άφησε σήμερα το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης για το αν θα είναι ή όχι του χρόνου στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1». Η Ζήνα Κουτσελίνη η οποία τον γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια και ως φίλο αλλά και ως συνεργάτη προσπάθησε να εξηγήσει τα λόγια του παρουσιαστή, λέγοντας: «Κατάλαβα ότι το Γιώργο κάτι τον έχει ενοχλήσει πάρα πολύ από τη συμπεριφορά του καναλιού, την οποία εγώ την έχω ξαναδεί, σε συμπεριφορές των ανθρώπων του ΑΝΤ1» ενώ επισήμανε πως για να μιλήσει ο παρουσιαστής, δημόσια, έστω και με αυτό τον τρόπο πρέπει να έχει αγανακτήσει και να είναι πληγωμένος.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, επίσης, θεωρεί λάθος του ΑΝΤ1, αν δεν μιλάει με τον Γιώργο Παπαδάκη απευθείας μετά από όλα όσα έχει δώσει ο παρουσιαστής στο κανάλι του Αμαρουσίου και είναι εντελώς αντίθετη με την εντύπωση που έχουν κάποιοι πως η επιτυχία οφείλεται στο μέσο και όχι στον άνθρωπο. «Αν νομίζεις πώς τα νούμερα τα κάνεις εσύ (ΑΝΤ1) και όχι ο άνθρωπος (Γιώργος Παπαδάκης) είσαι ένα γομάρι», λέει χαρακτηριστικά.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved