Media

Άννα Βίσση: Η φαντασμαγορική είσοδος στο «Μες στην Καλή Χαρά» και η «γαμήλια» ανθοδέσμη

Gossip-tv Team

Η εκπομπή «Μες στην Καλή Χαρά» έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τη φετινή σεζόν κι αυτός δεν ήταν άλλος από την Άννα Βίσση.

Η Ναταλία Γερμανού αλλά και όλοι οι συνεργάτες της ήταν ενθουσιασμένοι και από το πρωί περίμεναν με ανυπομονησία τη στιγμή που θα συναντήσουν την τραγουδίστρια. Λίγο μετά τις 12:00, η Άννα Βίσση μπήκε στο πλατό και τα χειροκροτήματα, η συγκίνηση, η χαρά αλλά και τα δεκάδες μπαλόνια που έπεσαν από το ταβάνι δημιούργησαν ένα κλίμα party! Μάλιστα, η παραγωγή είχε βάλει και κόκκινο χαλί στο οποίο περπάτησε η Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη! Όταν η Ναταλία Γερμανού ανέφερε πως όλοι τη ρώτησαν πώς κατάφερε να πείσει την Άννα Βίσση να εμφανιστεί στην εκπομπή εκείνη πήρε το λόγο και δήλωσε πως ήταν δική της η πρωτοβουλία. "Εγώ της το πρότεινα", ανέφερε γελώντας.

Ενώ λίγο μετά τις αγκαλιές και τα φιλιά η Ναταλία Γερμανού έδωσε στην κουμπάρα της μια τεράστια ανθοδέσμη με λευκές ορχιδέες – αγαπημένα λουλούδια της Άννας Βίσση-. Μόλις τα είδε, όμως, η τραγουδίστρια είπε πως η ανθοδέσμη της θυμίζει γάμο και προσπάθησε να την «πασάρει» στην Ναταλία Γερμανού αλλά... μάταια. Έτσι, η Άννα Βίσση, με μια φωνή και αστραπιαία την πέταξε στο Θέμη Γεωργαντά ο οποίος την παρέλαβε με χαρά. Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved