Media

Νίκος Αλιάγας: Δείτε τη συνέντευξη που πήρε από Travolta, De Niro στη Σκύρο!

Gossip-tv Team

Ο John Travolta και Robert De Niro, επιλέγουν ελληνικά!

Οι Χολιγουντιανοί ηθοποιοί επέλεξαν να κάνουν ένα μέρος των οικογενειακών τους διακοπών στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Σκύρο, αψηφώντας τα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για την χώρα μας όπως η επικινδυνότητα, οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης και η έλλειψη τουρισμού. Τους δυο μεγάλους σταρ, συνάντησε στο νησί των Σποράδων, ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος και συνομίλησε μαζί τους για την εμπειρία τους από την παραμονή τους στη χώρα μας αλλά και όλα όσα ακούγονται από τα ΜΜΕ για την κατάσταση στην Ελλάδα.

Δείτε τη συνέντευξη μεταφρασμένη στα ελληνικά και το βίντεο

John Travolta: Νιώθω ασφαλής. Όπου κι αν έχουμε πάει είναι ασφαλές, cool, ήρεμα και όλοι είναι ευτυχισμένοι και χωρίς προβλήματα. Μερικές φορές οι ειδήσεις κάνουν τα πράγματα να φαίνονται χειρότερα απ' ότι είναι, αλλά εδώ είναι σαν όνειρο!

Νίκος Αλιάγας: Ξέρεις ότι για τους Έλληνες είσαι λίγο Έλληνας; Το soundtrack του Pulp Fiction είναι ελληνικό.

John Travolta: Ναι! Το ήξερα ότι είναι ελληνικό, αλλά νόμιζα ότι ήταν αμερικάνικο που μιμούταν το ελληνικό. Το ήξερα αλλά δεν το είχα καταλάβει μέχρι τώρα.

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής χάρισε ένα κομπολόι στον ηθοποιό λέγοντάς του: «Αυτό είναι ένα κομπολόι. Ο αληθινός Έλληνας παίζει με αυτό και δε χρειάζεται να λέει κάτι, απλώς το κρατάει και αφήνει το χρόνο να περνάει». Κι εκείνος με τη σειρά του το πήρε και του απάντησε: «Ναι, τώρα θα κοιτάω τους φίλους μου».

Και ο Robert De Niro όμως ήταν ενθουσιασμένος από την παραμονή του στην Ελλάδα και απολάμβανε τις διακοπές του.

Robert De Niro: Αποφασίσαμε να έρθουμε στην Ελλάδα και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό και η ξεναγός μας έχει κάνει καταπληκτική δουλειά, μας πρόσεξε και μας έχει γυρίσει.

Νίκος Αλιάγας: Βρήκατε αυτά που θέλατε; Ηρεμία, καλή ατμόσφαιρα, ωραία πρόσωπα;

Robert De Niro: Ναι! Όλα είναι τέλεια, όλοι είναι καταπληκτικοί!

Νίκος Αλιάγας: Οπότε τώρα είστε λίγο Έλληνας, μοιάζετε με σοφό ναυτικό.

Robert De Niro: Ναι είμαι λίγο Έλληνας (γελάει). Ευχαριστούμε πολύ, όλα ήταν υπέροχα και θα ξαναέρθω. Θα δω όλα τα ελληνικά νησιά που υπάρχουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved