Media

Συγκλονιστικό φινάλε για την Ασί: Η αυτοκτονία και… ο καρκίνος του Ντεμίρ!

Gossip-tv Team

Τους χωρίζει η αυτοκτονία της Μελέκ, τους ενώνει για πάντα η κόρη τους Άσια! Οι εξελίξεις είναι συγκλονιστικές στην τουρκική σειρά «Ασί», ενώ το φινάλε κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλά και μεγάλη συγκίνηση!

Η Μελέκ θα τα φτιάξει με τον Αλί και ο Ασλάν με τη Σαρμασίκ, προκαλώντας πανικό στους υπόλοιπους. Η Ντεφνέ και ο Κερίμ θα χωρίσουν, αφού εκείνη θα τον πιάσει με άλλη γυναίκα. Η Σουχειλά θα παντρευτεί τον εισαγγελέα και η Νεριμάν φυσικά θα συνεχίσει να τους ταλαιπωρεί όλους με την γκρίνια και τις φωνές της. Ο Αλί θα συνεχίσει τα σατανικά σχέδιά του. Σε αυτά περιλαμβάνονται η απαγωγή της Ασί αλλά και ο γάμος του με την Μελέκ!

Η Μελέκ, η αδερφή του Ντεμίρ θα πέσει στην παγίδα του Αλί και θα τον παντρευτεί. Αυτό όμως θα έχει τραγικές συνέπειες. Η κοπέλα θα τον ακούσει κρυφά να λέει στο τηλέφωνο πως ο μεγάλος έρωτάς του είναι η Ασί! «Παντρεύτηκα την Μελέκ για να είμαι κοντά στην Ασί» Η Μελέκ παίρνει μία μοιραία απόφαση. Πηγαίνει στο ποτάμι για να τελειώσει αυτό που είχε ξεκινήσει η μητέρα της πολλά χρόνια πριν. Την ώρα που η Ασί παίρνει στα χέρια της την απάντηση του τεστ εγκυμοσύνης, ο Ντεμίρ έκπληκτος διαβάζει το γράμμα της αδερφής του και τρέχει στο ποτάμι. Δυστυχώς όμως αυτή τη φορά δεν θα προλάβει! Η αυτοκτονία της αδερφής του θα σημάνει και την οριστική ρήξη με την Ασί. Ο Ντεμίρ φεύγει δίχως να ξέρει ότι η Ασί περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Μερικά χρόνια αργότερα ο Ντεμίρ και ο Κερίμ επιστρέφουν λόγω ενός σοβαρού ατυχήματος της Σουχειλά. Μόλις αντικρίζει ο Ντεμίρ το κοριτσάκι, όπου φορά το μενταγιόν που είχε χαρίσει στην Ασί, καταλαβαίνει πώς είναι κόρη του. Μπορεί να χωρίζει πολλά την Ασί με τον Ντεμίρ όμως η Άσια θα τους ενώσει για πάντα. Ο Ντεμίρ θα μάθει ότι είναι άρρωστος σοβαρά. Έχει καρκίνο και η μόνη ελπίδα που του δίνουν οι γιατροί είναι η μεταμόσχευση μυελού των οστών. Θα πρέπει όμως να βρεθεί συμβατός δότης. Η κόρη του θα του κάνει το μεγαλύτερο δώρο... θα του χαρίσει τη ζωή! Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε θα δούμε πατέρα και κόρη στο χειρουργείο. Εκείνος της κρατά το χέρι και αυτή του χαμογελά! Λίγο καιρό αργότερο η Ασί και ο Ντεμίρ ξαναπαντρεύονται στην αγαπημένη τους παραλία έχοντας δίπλα τους την κορούλα τους. Η Ντεφνέ είναι πάλι μαζί με τον Κερίμ και περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ευτυχισμένοι όλοι μαζί θα τους δούμε στην τελευταία σκηνή να χορεύουν και να διασκεδάζουν στο γάμο του Ασλάν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved