Media

Ελένη Μενεγάκη: «Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»!

Gossip-tv Team

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη» για τη νέα σεζόν.

Η παρουσιάστρια ντυμένη στα λευκά στη 13:00 μπήκε στο πλατό με τον αέρα star και την εμπειρία των 20 χρόνων και κοιτώντας στα μάτια τους τηλεθεατές είπε πόσο της έλειψαν και πόσο ήθελε να επιστρέψει. Το πλατό δεν έχει αλλάξει, τα χρώματα και η κατανομή επίσης. Στο αυτί, όμως, της Ελένης Μενεγάκη βρίσκεται ένας παλιός γνώριμος, ο Σταύρος Ζερβάκης ξανά σκηνοθέτης της εκπομπής και η παρουσιάστρια τον καλωσόρισε λέγοντας πόσο της έλειπε.

Στο πάνελ, στυλοβάτες της εκπομπής όπως τους χαρακτήρισε Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Γρηγόρης Γκουντάρας ενώ στη συνέχεια υποδέχτηκε την Κατερίνα Ζαρίφη λέγοντάς της ότι «εδώ είναι το σπίτι σου» και τραβώντας της το αυτί. Ενώ στο τέλος και μετά από ένα βίντεο που έδειχνε τις πρόβες πριν την πρεμιέρα, με την Κατερίνα Ζαρίφη σε ρόλο Ειρήνης Χειρδάρη, της σεξολόγου της εκπομπής, η παρουσιάστρια μας γνώρισε τα δύο νέα μέλη της εκπομπής, Αντωνία Καλλιμούκου και Ελιάνα Χρυσικοπούλου!

Ενώ λίγη ώρα μετά την πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη έκανε και ένα tweet στο οποίο έγραψε πως έχει άγχος, λες και είναι η πρώτη της φορά μπροστά στις κάμερες! "Πολύ άγχος ρε παιδιά! Ούτε πρωτάρα να ήμουν", έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

Δείτε το βίντεο από την πρεμιέρα της εκπομπής «Ελένη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved