Media

Τα καρφιά Καμπουράκη-Οικονομέα στον «αντίπαλό» τους και η «καλημέρα» του Παπαδάκη!

Gossip-tv Team

Τι είπαν ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας σήμερα στην εκπομπή τους για τον Γιώργο Παπαδάκη και τι απάντησε ο παρουσιαστής του πρωινού Ant1;

Με αφορμή τους Έλληνες ομογενείς που έχουν μαζέψει τα 600 δισεκατομμύρια για να ξεχρεώσει η Ελλάδα, ο Δημήτρης Καμπουράκης και ο Γιώργος Οικονομέας σήμερα στην εκπομπή τους «Κοινωνία ώρα Mega» μίλησαν για τους ανθρώπους που εμφανίζονται εκπρόσωποι του οργανισμού και που βγήκαν χθες στην εκπομπή του «αντιπάλου» τους, Γιώργο Παπαδάκη.

«Εμένα μετά από όλα αυτά με σταμάταγαν στο δρόμο και με ρωτούσαν πού είναι τα 600 δισεκατομμύρια. Κι εκτός αυτού με πήραν τηλέφωνο διάφοροι συνάδελφοί σου και συνάδελφοί μου και μου είπαν να ασχοληθούμε μ' αυτό το θέμα για να κάνουμε νούμερα», είπε ο Γιώργος Οικονομέας!

«Δεν μπορούμε να πουλάμε τη μισή εκπομπή φόβο και την άλλη μισή ελπίδα ανύπαρκτη» απάντησε ο Δημήτρης Καμπουράκης!

Ο δε Γιώργος Παπαδάκης σήμερα στην εκπομπή του είπε:«Αν αφήσεις κάτι να θεριεύει και μπει μάλιστα και στον ανταγωνισμό μεταξύ των καναλιών δεν βγάζεις άκρη. Το' πε ο Παπαδάκης, δεν το' πε ο Παπαδάκης. Το' πε ο Οικονόμου, δεν το' πε ο Οικονόμου. Καλημέρα παιδιά και καλή χρονιά. Τα παιδιά είναι φιλαράκια μου... και ο Γιώργος ο Οικονομέας και ο Δημήτρης ο Καμπουράκης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved