Media

Επίθεση σε Καμπουράκη: «Τι έγινε ρε κ@@ρ@δα»; Τι δηλώνει ο ίδιος ο δημοσιογράφος;

Gossip-tv Team

Υβριστικά μηνύματα μέσω mail, twitter και Facebook δέχτηκε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Καμπουράκης.

Με αφορμή την προβολή ρεπορτάζ σε σπίτια ανέργων στην εκπομπή "Κοινωνία ώρα Mega", ο παρουσιαστής σχολίασε αμέσως μετά το βίντεο: "εσείς που ταΐζετε τα σκυλιά σας, κόψτε κάτι να βοηθήσετε και κανένα παιδάκι που πεινάει".

Όπως έγραψε σε άρθρο του, το συγκεκριμένο σχόλιο ξεσήκωσε αντιδράσεις από δεκάδες οργισμένους φιλόζωους τηλεθεατές, του έστειλαν υβριστικά μηνύματα.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης γράφει στο Protagon: "Ουδέποτε ξαναπήρα τόσα πολλά mail. Όλα επικριτικά, κάποια υβριστικά. Μερικά υβριστικά και πολιτικοποιημένα μαζί, όπως εκείνο το βλακώδες "τι έγινε ρε κου...α, δε σου 'δωσε τον μισθό σου η Αμερικάνικη πρεσβεία και την πλήρωσαν τα ζώα;" Ενώ αυτός που το 'στειλε, επειδή προφανώς ταΐζει το ζωντανό του, είναι η ζωντανή απόδειξη ότι δεν τα πιάνει από την Αμερικάνικη πρεσβεία, ο επαναστάταρος".

"Οφείλω να σας πω - για να μπείτε στο κλίμα - ότι την ώρα που έπαιζε το ρεπορτάζ που παρουσίαζε μια άνεργη με δυο παιδιά που έλεγε ότι έχουν έξι μήνες να φάνε κρέας, κάποιος από το στούντιο αναφώνησε "ωχ, κι εμένα ο σκύλος μου στοιχίζει δυο με τρία ευρώ την ημέρα". Απ' αυτό επηρεασμένος, ξεστόμισα τη βαριά κουβέντα κι έγινε ο χαμός".

Και συνεχίζει: "Τι να πω, πια. Έχουμε τρελαθεί ομαδικά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς. Τα νεύρα μας είναι τόσο τεντωμένα, που ανακαλύπτουμε παντού εχθρούς. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μόλις μπήκα στο σπίτι το μεσημέρι, μου την πέσανε με άγριες διαθέσεις και τα τέσσερα γατιά μου (η Ρίγανη, ο Αμούστακος, ο Ευτύχης και η Ελευσίνα), ποιος ξέρει μέσω ποιού δικτύου ενημερωμένα. Και ως γνωστόν τα γατιά είναι πολύ ανεξάρτητα ζώα, οπότε φοβάμαι μήπως μου κατουρήσουν τις γλάστρες με τους κάκτους μου για να με εκδικηθούν κι έχω άλλα ντράβαλα. Ψυχραιμία παιδιά. Αλλού είναι ο εχθρός".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved