Media

Γιώργος Λιάγκας: «Όπως σέβονται τα παιδιά της Μενεγάκη έτσι θέλω να σέβονται και τα δικά μου παιδιά»

Gossip-tv Team

Για τη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκινάει για την παρέα του «Πρωινό mou», τις καλοκαιρινές διακοπές, το μούσι αλλά και το γιο του Γιάννη, μίλησε ο Γιώργος Λιάγκας.

Τον παρουσιαστή «πέτυχε» η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» στην πρεμιέρα θεατρικής παράστασης και η... «ανάκριση» ξεκίνησε!

«Το δυστύχημα φέτος είναι ότι ξεκινάμε μόνοι μας. Και το είχα πει και πέρσι ότι εμείς δίναμε μια μάχη όχι για να βγούμε πρώτοι, αλλά για να διατηρηθεί η πρωινή ζώνη στην ελληνική τηλεόραση. Δεν έχουμε υπογράψει ακόμα, αλλά αυτό είναι κάτι που είχε συμβεί και πέρσι και πρόπερσι. Στο MEGA, επειδή οι άνθρωποι είναι σοβαροί, υπογραφή είναι όταν δίνεις τα χέρια και τα χέρια τα είχαμε δώσει τον Ιούνιο», ανέφερε ο Γιώργο Λιάγκας.

Όσο για τις αλλαγές που θα γίνουν στο πάνελ ο παρουσιαστής δήλωσε πως έπρεπε να κάποιο τρόπο να ανανεωθεί η ομάδα και οι άνθρωποι που τους περιβάλλουν ήταν μια καλή ευκαιρία να αλλάξουν. Αποκάλυψε πως πέρασαν πολλοί υποψήφιοι από δοκιμαστικά αλλά ακόμα δεν έχει κλείσει η ομάδα γιατί η τελική απόφαση είναι του καναλιού και όχι των παρουσιαστών.

Τώρα σχετικά με το αν η Φαίη Σκορδά θα τον βάλει... μέχρι και το μούσι να ξυρίσει, δεν είναι σίγουρος, ο παρουσιαστής πάντως δηλώνει πως του αρέσει αν και γνωρίζει πως δεν έχει την ίδια άποψη και η σύζυγός του. Αυτή την περίοδο εκτός από την προετοιμασία για την εκπομπή ο Γιώργος Λιάγκας βρίσκεται και σε δίαιτα – για ακόμη μια φορά – αφού το καλοκαίρι πάχυνε αρκετά.

Τέλος ο παρουσιαστής έκανε για μια ακόμα φορά έκκληση στα περιοδικά να μην προβάλλουν φωτογραφίες του γιου του, τονίζοντας ότι δεν έχει καμία πρόθεση να έρθει σε αντιδικία μαζί τους, αλλά θα κάνει ότι χρειάζεται για να μην εκτίθεται ο μικρός Γιάννης. «Όπως σέβονται τα παιδιά της Μενεγάκη έτσι θέλω να σέβονται και τα δικά μου παιδιά», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved