Media

Οι απορίες της Μενεγάκη για το γήπεδο και τα συνθήματα!

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστή για τις απορίες της και τον αυθορμητισμό της όταν όμως αυτές σχετίζονται με τις ομάδες, το ποδόσφαιρο και το γήπεδο τότε τα πράγματα... δυσκολεύουν!

«Σήμερα έμαθα ότι έπαιξε χτες ο Παναθηναϊκός και νίκησε μια ξένη ομάδα...», είπε η παρουσιάστρια με σκοπό να επαινέσει την νικητήρια ελληνική ομάδα και έγινε χαμός στο πάνελ αφού χθες έπαιζε ο Ολυμπιακός με την γαλλική ομάδα Μον Πελιέ. «Αχ συγνώμη, συγνώμη! Με ξέρετε! Και ρωτούσα από το πρωί..."», είπε η Ελένη Μενεγάκη καταλαβαίνοντας την γκάφα που έκανε.

Τότε η Κατερίνα Ζαρίφη ενημέρωσε την παρουσιάστρια πως ο Παναθηναϊκός παίζει σήμερα με τη Λάτσιο διευκρινίζοντάς της με χιούμορ, «όχι Γιάννη Λάτσιο έτσι;» Η Ελένη Μενεγάκη όμως γνώριζε τη συγκεκριμένη ομάδα και απάντησε: «Όχι, όχι την ξέρω την ομάδα. Λόγω του Γιάννη, βεβαίως».

Αυτό ήταν αρκετό για να αρχίσει η συζήτηση μεταξύ της Ελένης και των συνεργατών της για το ποδόσφαιρο, το γήπεδο, τα συνθήματα και τους φιλάθλους. Ο διάλογος ήταν απολαυστικός με τελική δήλωση της παρουσιάστριας: «Αχ με έπιασε ένα σφίξιμο στην καρδιά».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved