Media

Το βίντεο αφιέρωμα για τον φαρσέρ της Κανέλλη στη «Συντέλεια»!

Gossip-tv Team

Μετά τις δηλώσεις και τη δημόσια συγνώμη του Μάνου Βουλαρινού, παρουσιαστή της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Συντέλεια», σε κάμερες και δημοσιογράφους, για την φάρσα στη Λιάνα Κανέλλη, ήρθε η ώρα της απολογίας μέσω της ίδιας της εκπομπής.

Ο παρουσιαστής λίγο πριν το τέλος, ζήτησε για ακόμη μια φορά συγνώμη από τη βουλευτή του ΚΚΕ για τον πόνο που της προκάλεσαν άθελά τους. «Η εκπομπή αυτή και οι πλάκες που κάνει ο Φάνης εδώ και μήνες δεν έχουν σκοπό να στενοχωρήσουν κανέναν. Οι πλάκες είναι πλάκες και γίνονται για πλάκα. Μπορεί κάποιοι να μην είστε και τόσο σίγουροι, αλλά σας διαβεβαιώ ότι κανένας από μας δεν είναι σαδιστής. Η ουσία είναι ότι σήμερα δεν υπολογίσαμε καθόλου καλά τη συναισθηματική φόρτιση ενός ανθρώπου και τον στενοχωρήσαμε, ενώ δεν το θέλαμε καθόλου. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ζητήσουμε συγνώμη από τη Λιάνα Κανέλλη», είπε χαρακτηριστικά.

Αμέσως μετά ο Μάνος Βουλαρινός, κοιτάζοντας την κάμερα, είπε «Από τότε που βγήκε το συγνώμη χάθηκε το φιλότιμο» και με αινιγματικό τρόπο πέρασε σε ένα βίντεο αφιέρωμα στον αυτουργό – φαρσέρ της Λιάνας Κανέλλη, Φάνη. Ο αποχαιρετισμός ήταν συγκινητικός ενώ στο τέλος τόνισε πως έτσι είναι η ζωή.

Λίγη ώρα αργότερα τα social media «πήραν φωτιά» με μηνύματα απορίας και ένστασης για το λόγο που απολύθηκε ο συνεργάτης της εκπομπής. Η απάντηση ήρθε μέσα από τη σελίδα στο Facebook της εκπομπής «Συντέλεια» η οποία ανέφερε:

«Φίλοι και φίλες ηρεμήστε. Δεν είπε κανείς ότι απολύθηκε ο Φάνης».

Δείτε όσα είπε για τη Λιάνα Κανέλλη και τον τρόπο που αποχαιρέτησε τον συνεργάτη του καθώς και το μήνυμα στο Facebook!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved