Media

«Πήρε φωτιά» το πρωινό του Mega με τον τσακωμό Γεωργιάδη-Μπουτάρη!

Gossip-tv Team

Χαμός έγινε σήμερα στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA».

Την ώρα που ο Γιάννης Μπουτάρης αναφερόταν στην αναπαράσταση για τα 100 χρόνια απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης, είπε: "Το καρακιτσαριό, το χουντικό δεν θα το κάνει δεκτό ο Δήμος Θεσσαλονίκης! Μόνο επί χούντας το έκαναν"!

Αυτό στάθηκε η αφορμή ώστε να πει ο Άδωνις Γεωργιάδης τον δήμαρχο "άσχετο". Ο δε Γιάννης Μπουτάρης απάντησε στον Γεωργιάδη: "Θα σταματήσεις να μιλάς; Συμμαζέψτε λίγο τον κύριο Γεωργιάδη. Δεν θα την κάνω τη Θεσσαλονίκη Disneyland! Ο λαϊκισμός σας είναι γνωστός. Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Απορώ πως σε ψηφίζουνε"...

"Στις επόμενες εκλογές θα τους πω να σας παίρνουν τηλέφωνο!", είπε ο Άδωνις και απάντησε ο Μπουτάρης: "Ή βλάκας είσαι ή κάνεις τον βλάκα... Είσαι λαϊκιστής του κερατά"!

Ο δε Δημήτρης Καμπουράκης ως «πυροσβέστης» ζήτησε διαφημίσεις λέγοντας: "Διάλειμμα, ευχαριστούμε τους υπόλοιπους". Τότε η Έλενα Κουντουρά «τα πήρε» γιατί δεν πρόλαβε να μιλήσει για δεύτερη φορά. Ο δε Δημήτρης Καμπουράκης της είπε σε έντονο ύφος: "Παρακαλώ άλλη φορά να επιλέγετε άλλους να σας δίνουν περισσότερο χρόνο"! Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved