Media

Η Μενεγάκη, τα γενέθλια και τα 421 κεράκια!

Gossip-tv Team

Με πολλές ευχές, δώρα και μηνύματα αγάπης και θαυμασμού ξεκίνησε η μέρα για την εορτάζουσα Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια έχει σήμερα 29 Οκτωβρίου γενέθλια κι αν και δεν έχει πρόβλημα με την ηλικία της - αφού είναι πλέον γνωστή – έχει με τα... κεράκια. Σαραντατριών ετών γίνεται σήμερα η ωραία Ελένη αλλά όπως ανέφερε σήμερα στην εκπομπή δεν θέλει τούρτες και εκπλήξεις αφού τα κεριά είναι τόσα πολλά που δεν θα χωράνε στην τούρτα. «Φέτος έχω ενημερώσει από την προηγούμενη εβδομάδα, κάνω την έκπληξη: δεν θέλω τούρτα, δεν θέλω να σβήσω κεριά... Δεν χωράνε πάνω λέμε!», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής η παρουσιάστρια.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη είπε πως αν θέλουν οι συνεργάτες της να σβήσει κεριά να της φέρουν μια πλατφόρμα που χωράνε σίγουρα. Βέβαια, στο σπίτι της θα της τραγουδήσουν το «Happy Birthday» κι εκεί δεν θα γλιτώσει το... φύσημα. Έτσι, η παρουσιάστρια πήγε το πρωί στο ζαχαροπλαστείο να αγοράσει τούρτα και κεράκια και εκεί έκανε την... έκπληξη... «Πήγα να πάρω το νούμερο, αλλά βρήκα μόνο το τέσσερα. Επειδή δεν είχε το τρία, τι πήρα; Το δύο και το ένα!», αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας όλους τους συνεργάτες της να ξεσπάσουν σε γέλια και την Κατερίνα Ζαρίφη να της λέει με χιούμορ πως μπερδεύτηκε με τα χόμπιτ. Έτσι, η τούρτα της Ελένης Μενεγάκη θα έχει πάνω 421 κεράκια, ευτυχώς σε αρισθμούς!!!

Τέλος, η παρέα της εκπομπής «Ελένη» της ευχήθηκε ε το «Χρόνια Πολλά» της Άννας Βίσση, αλλά και με μία... ινδική version του «Happy Birthday».

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved