Media

Γιάννης Σμαραγδής: Η επιτυχία, οι κριτικές και η εξυπνάδα της Μενεγάκη

Gossip-tv Team

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» ήταν ο Γιάννης Σμαραγδής.

Ο γνωστός σκηνοθέτης μίλησε για την ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» η οποία σημειώνει τεράστια επιτυχία στην Ελλάδα, για τους πρωταγωνιστές αλλά και για τις κριτικές που έχει δεχτεί. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει ποιος ήταν ο Ιωάννης Βαρβάκης και γιατί έγινε ταινία η ζωή του και τότε ο Γιάννης Σμαραγδής της εξήγησε πως ήταν ένας απλός άνθρωπος με κάποια χαρίσματα από το Θεό. Ενώ συνεχίζοντας της είπε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός σου έδωσε ένα δώρο Ελένη, την ομορφιά σου, το χαμόγελό σου και την εξυπνάδα σου που όπως λέει ο Λάκης Λαζόπουλος την κρύβεις...».

Ο σκηνοθέτης ανέφερε επίσης πως είναι πολύ χαρούμενος με την επιτυχία της ταινίας η οποία πάει πολύ καλά εισπρακτικά αφού έχει ήδη φτάσει τα 250000 εισιτήρια. Εξήγησε επίσης το λόγο που επέλεξε ξένους ηθοποιούς για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους της ταινίας. Όσον αφορά στις κριτικές που δέχτηκε για το αποτέλεσμα αυτής δήλωσε πως ήταν και καλές και κακές. Αναφερόμενος στις αρνητικές κριτικές δήλωσε πως δεν μπόρεσε ποτέ να τις καταλάβει και υποστήριξε πως είναι καλό ο ένας να αγαπάει τον διπλανό του, και παράλληλα αναφέρθηκε στις θυσίες που έκαναν οι συντελεστές για να πραγματοποιηθεί αυτή η ταινία.

Τέλος, ο Γιάννης Σμαραγδής μίλησε για τη σχέση του με το Λάκη Λαζόπουλο αποκαλύπτοντας πως είναι κάτι παραπάνω από φίλος του γι' αυτό και τον επιλέγει σε όλες του τις ταινίες.

Στα βίντεο που ακολουθούν θα δείτε αποσπάσματα από την συνέντευξη του Γιάννη Σμαραγδή στην «Ελένη», τη ζωή του Ιωάννη Βαρβάκη, τις κριτικές που πήρε η ταινία στην πρεμιέρα της στο εξωτερικό καθώς και το trailer της ταινία «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved