Media

Η δεύτερη γκάφα της Ελένης ήταν σε... Α’ προβολή!

Gossip-tv Team

Και μια και δύο και τρεις οι γκάφες της ημέρας για την Ελένη Μενεγάκη κι ας ήταν μόνο μιάμιση ώρα η διάρκεια της εκπομπής!

Η παρουσιάστρια μετά το λάθος τηλέφωνο που έδωσε στον αέρα της εκπομπής, ήθελε να προμοτάρει το πρόγραμμα του Alpha μέχρι το βράδυ. Μιλώντας λοιπόν για την ταινία που θα προβληθεί στο κανάλι μετά το «Αλ τσαντίρι νιούζ», είπε: «Ξένη σειρά, «Χωρίς ίχνος» Α'» και συνέχισε απορώντας «Α΄, θα μείνουμε δηλαδή με το στόμα Α, τι θέλει να πει εδώ ο καλλιτέχνης «Χωρίς ίχνος Α;» Κι όταν οι συνεργάτες της έσπευσαν να της εξηγήσουν πως εννοεί Α' προβολή, εκείνη είπε «τώρα μέρος Α', Α' προβολή πάντως στον Alpha θα είναι. Δείτε κι εσείς» και έδειξε στους τηλεθεατές το χαρτί που διάβαζε το οποίο και έγραφε «Χωρίς ίχνος» Α' Τηλεοπτική Προβολή. Ξένη Σειρά».

Να σημειώσουμε επίσης πως η Ελένη Μενεγάκη παραξενεύτηκε στο χαρακτηρισμό ενός ανθρώπου ως «γητευτής» γιατί όπως δήλωσε εκείνη ξέρει μόνο τον γητευτή των αλόγων και δεν μπορεί να καταλάβει τι είναι ένας άντρας γητευτής σε σχέση με το γυναικείο φύλο.

Τα σχόλια δικά σας...

Δείτε τα αποσπάσματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved