Media

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Μου λείπει η παρουσία του γιου μου»

Gossip-tv Team

Ο Κώστας Χαρδαβελλας μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για την τηλεόραση, το κλείσιμο του Alter, το πρόβλημα υγείας του αλλά και για την οικογένειά του.

Ο έγκριτος δημοσιογράφος δήλωσε πως δεν είχε τηλεοπτικές προτάσεις και γελάει με όλους όσοι λένε πως δέχονται συνέχεια προτάσεις και το σκέφτονται. Η περίοδος που το μέλλον του Alter ήταν στον αέρα τον στεναχώρησε πάρα πολύ κι όπως ανέφερε έψαχνε τον τρόπο για να κρατηθεί ανοιχτό και πρόσθεσε «η ελληνική τηλεόραση ήταν μια φούσκα». Ωστόσο αναφέρει πως άνηκε στους πολύ καλά αμειβόμενους δημοσιογράφους αλλά δεν έκρυψε κάτι από την εφορία ούτε είναι σε καμία λίστα, εργαζόταν σκληρά και αμειβόταν καλά.

Στη συνέχεια, ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε για το πρόβλημα υγείας του, την οικογένεια , την σύζυγό του Μαρία η οποία είναι το μεγαλύτερό του στήριγμα αλλά και το γιο του Κωνσταντίνο ο οποίος πλέον μεγάλωσε και του λείπει πολύ. «Η αρρώστια μου με έκανε να γνωρίσω καλύτερα την ψυχή μου», δήλωσε ο δημοσιογράφος τονίζοντας πως πλέον δεν δίνει βάση σε μικρότητες. Όσον αφορά στο γιο του ο οποίος πλέον σπουδάζει και λείπει από κοντά του ανέφερε: «Μου λείπει η παρουσία του γιου μου. Όταν ήταν μικρός ο γιος μου με περίμενε στο σπίτι για να παίξουμε και μου έχει λείψει αυτό».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved