Media

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Ο γάμος, τα νυφικά, τα πρωινά και οι… νοικοκυρές!

Gossip-tv Team

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό mou» μίλησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για τα γυρίσματα της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος», το γάμο αλλά και τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές.

Βέβαια αυτή τη φορά ο παρουσιαστής δεν θέλησε να επεκταθεί ιδιαίτερα για τα προσωπικά του κι όσο κι αν επέμενε ο ρεπόρτερ εκείνος έλεγε: «Για τα προσωπικά δεν μιλάω» ενώ τον προέτρεψε να πάει αν εργαστεί σε οίκο νυφικών αφού του αρέσουν τα θέματα γάμου. Όσο για το αν είναι μια δημιουργική περίοδο αυτή που διανύει, ο Γρηγόρης Αρναούτγλου απάντησε πως ναι αφού... «έφτιαξα μπουγάτσα χθες και hot dog. Πολύ δημιουργικό».

Ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε αυτή την εποχή λέγοντας: «Όλοι περνάμε πολύ δύσκολα..Πολλοί άνθρωποι περνάνε πιο δύσκολα από εμένα.. Μου στέλνει μηνύματα ο κόσμος και μου λέει "κάντε μας να γελάσουμε. Έχουμε ανάγκη το γέλιο"». Ενοχλημένος όμως ήταν με όσους κατηγορούν τα κανάλια και την τηλεόραση πως δεν προσφέρουν έργο και επικεντρώθηκε στα πρωινά δηλώνοντας: «Τα κανάλια κάνουν τεράστια προσπάθεια και μπράβο τους. Η τηλεόραση έχει μείνει ως η μόνη διασκέδαση. Έχουν λείψει τα πρωινά από την τηλεόραση. Ξέρεις πόσο εύκολο είναι να κατηγορούν τα πρωινά ;Έχουν κάτσει ποτέ σπίτι να κάνουν δουλειές; Μη θεωρούμε δεδομένη τη δουλειά της νοικοκυράς»..

Όσο για τον «Όμορφο κόσμο», ο παρουσιαστής είπε πως «τρελαίνομαι που θα ξαναβγώ. Τέλη Γενάρη θα βγει στον αέρα η εκπομπή».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved