Media

Σίσσυ Χρηστίδου: Αποκαλύπτει το περιστατικό που άλλαξε τη ζωή της!

Gossip-tv Team

«Γιατί εγώ νιώθω επάνω σου μια μελαγχολία; Δεν είσαι η χαρούμενη Σίσσυ που ήξερα», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην καλεσμένη της Σίσσυ Χρηστίδου με το βλέμμα της γεμάτο ανησυχία.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ελένη» ανέφερε πως εισπράττει μια μελαγχολία και μια ψυχολογική κατάπτωση από την καλεσμένη της. Η Σίσσυ Χρηστίδου όμως της απάντησε πως είναι καλά κι αυτό που η Ελένη Μενεγάκη βλέπει ως μελαγχολία είναι η απόλυτη ηρεμία. «Είναι ηρεμία, ήρθε μια στιγμή που συνάντησα έναν άνθρωπο, που μου άλλαξε πολύ την ζωή, μια γυναίκα που με έσωσε. Μου είπε μια κουβέντα ότι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το τι θα πει ο κόσμος είναι οι πιο φτωχοί του κόσμου. Συνειδητοποίησα ότι έκανα πολλά πράγματα για αυτό, ότι έπρεπε να μπαίνω σε έναν ρόλο όταν ήμουν στη δουλειά», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Ενώ στη συνέχεια αποκάλυψε πως όλα στη ζωή της άλλαξαν μετά από μια σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχε ο γιος της Φίλιππος – Ραφαήλ. «Πέρασα κάτι πολύ δύσκολο πέρυσι. Κάποια στιγμή, χρειάστηκε να νοσηλευτεί ο Φίλιππος στο νοσοκομείο για περίπου 10 μέρες. Έπρεπε να πηγαίνω στην εκπομπή, επειδή δεν ήθελα να λείψω από την εκπομπή, αλλά ήταν πολύ σοβαρό... Έκλαιγα στο καμαρίνι κι έπρεπε να βγω να κάνω εκπομπή... Να κλαίω σε κάθε break και να το μαζεύουν. Ο φόβος μου ήταν μην το μάθει κανείς και έρθουν δημοσιογράφοι στο νοσοκομείο, γιατί δεν θα μπορούσα να το διαχειριστώ καθόλου. Δεν ήμουν καθόλου καλά. Κάποια στιγμή, μάλιστα, εμφανίστηκε και ένας φωτογράφος, ο οποίος τώρα αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τις φωτογραφίες έξω από την κλινική, δεν ξέρω γιατί...» εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Βέβαια στο τέλος η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο γιος της τελικά είχε λοιμώδη μονοπυρήνωση όμως αυτή η περιπέτεια την έκανε να αναθεωρήσει τη ζωή της και να βρει τις ισορροπίες της. «Επειδή ήταν το παιδί με πολύ υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο και δεν ήξεραν τι είχε, έψαχναν. Τελικά ήταν λοιμώδης μονοπυρήνωση, ευτυχώς πέρασε και αυτό... Εκείνη ήταν η περίοδος που πήρα αποφάσεις... Βρήκα μια άλλη ισορροπία» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Δείτε το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved