Media

Διέκοψε ζωντανή σύνδεση η Μενεγάκη: «Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα. Λυπάμαι»

Gossip-tv Team

Με χαρά και καλή διάθεση ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη να κάνει μια ζωντανή σύνδεση αλλά δεν εξελίχτηκε η κατάσταση όπως περίμενε!

Οι συνεργάτες της παρουσιάστριας είχαν κανονίσει να παρουσιαστεί στην εκπομπή μια διαφορετική καφετέρια. Και τι εννοούμε; Στο συγκεκριμένο μαγαζί παρέχεται η δυνατότητα στους πελάτες εκτός από το ρόφημά τους να παίζουν και διάφορα παιχνίδια. Η υπεύθυνη όμως βρισκόταν μέσα στο χώρο όπου υπήρχε πολύ φασαρία και η επικοινωνία ήταν σχεδόν αδύνατη.

«Αχ Παναγία μου! Ααα εντάξει!», μονολογούσε η παρουσιάστρια κατά τη διάρκεια του link και φυσούσε και ξεφυσούσε συνεχώς αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όσο για την υπεύθυνη της καφετέριας δεν μπορούσε να ακούσει την παρουσιάστρια κάνοντας «κοιλιά» στην εκπομπή. «Παραγωγή βοήθησέ με! Πες μου πώς θα κάνω τη σύνδεση; Παιδιά δεν μπορούμε να βγάλουμε τη σύνδεση, είναι θέμα. Έτσι δεν μπορούμε να κάνουμε κουβέντα, λυπάμαι! Σας το είπα και στις διαφημίσεις ότι έχουμε πρόβλημα με τον ήχο...», είπε η Ελένη Μενεγάκη στην παραγωγή αρκετά εκνευρισμένη ενώ τέλος διέκοψε τη σύνδεση. Βέβαια, αρκετή ώρα αργότερα ξανά συνδέθηκε με την υπεύθυνη την οποία όμως είχαν βγάλει εκτός χώρο κι έτσι μπόρεσε να κάνει τη σύνδεση.

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved