Media

Ηλίας Βρεττός: Η στεναχώρια στο Dancing, το κουραστικό πρόγραμμα και η έκπληξη της μαμάς του!

Gossip-tv Team

Ευχάριστη έκπληξη για το τρίτο «Dancing with The Stars» είναι ο Ηλίας Βρεττός.

Ο τραγουδιστής ο οποίος όπως έχει δηλώσει δεν είχε καμία σχέση με το χορό στα δύο πρώτα live έχει αποσπάσει πολύ καλά σχόλια και υψηλές βαθμολογίες. Ο Ηλίας Βρεττός πρώτος καλεσμένος του σημερινού «ΟΛΑμπάχαλο φέτος» μίλησε για τη συμμετοχή του στο show χορού, την αποχώρηση της Νικολέτας Ράλλη αλλά και το μήνυμα που του έστειλε η μητέρα του μετά το πρώτο live. «Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ, η Νικολέτα ήταν η ψυχή της παρέας», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής τονίζοντας πως ήταν άδικη η αποχώρησή της.

Στη συνέχεια ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε πως ούτε κι εκείνος πίστευε πως μπορεί να χορέψει τόσο καλά αλλά είναι πολύ πεισματάρης και ότι ξεκινάει να κάνει θέλει να είναι όσο δυνατόν πιο άρτιο. Ο τραγουδιστής ανέφερε επίσης πως μετά την πρώτη του εμφάνιση με το τάνγκο του έστειλε μήνυμα η μητέρα του και του έλεγε πως έχει εκπλαγεί και πως δεν μπορεί να πιστέψει πως είχε αυτή την απόδοση ο γιος της.

Τέλος, ο Ηλίας Βρεττός μας έδωσε μια μικρή γεύση από το καθημερινό και βεβαρημένο πρόγραμμά του χωρίς όμως να δείχνει πως κουράζεται αλλά πως το απολαμβάνει και το διασκεδάζει απόλυτα.

Δείτε αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Ηλίας Βρεττού στο «Όλα»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved