Media

Άγριο «χώσιμο» από το «Πρωινό mou» στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Gossip-tv Team

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου... το κορίτσι που κατάφερε να φέρει τα πάνω – κάτω στην ελληνική τηλεόραση!

Το κορίτσι που φήμες θέλουν να ευθύνεται για την φυγή της Ευαγγελίας Αραβανή από το «Μες στην Καλή Χαρά», το πρωτοεμφανιζόμενο κορίτσι που του αφιερώνονται σελίδες σε περιοδικά, το κορίτσι που εμφανίζεται συνεχώς στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και όχι μόνο... μίλησε στις κάμερες! Τι είπε;

Τίποτα σημαντικό όμως η εμφάνισή της ήταν ικανή να δημιουργήσει ένταση - για ακόμη μια φορά - στο «Πρωινό mou» και να «ανάψει τα αίματα» ανάμεσα σε Γιώργο Λιάγκα, Φαίη Σκορδά και Δημήτρη Ουγγαρέζο, Σάσα Σταμάτη.

«Ήταν εκεί και η βασίλισσα του Alpha» είπε η Σάσα κι ο παρουσιαστής αντέδρασε. «Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί όλες οι κάμερες πέφτουν πάνω σε μια κοπέλα που αντικατέστησε μια άλλη. Είναι η πρώτη φορά που "τρώνε" κάποιον σε μια εκπομπή;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας και η δημοσιογράφος απάντησε: «Έχεις δει κοπέλα να της κάνουν 8σέλιδο αφιέρωμα σε περιοδικό; Έχει στήριξη και μπράβο της! Καλά κάνει» με τον παρουσιαστής να συμπληρώνει: «Το μεγαλύτερο μέσο να έχεις, αν ο κόσμος δεν θέλει να σε κρατήσει δεν μένεις!».

Θέση στο ζήτημα πήρε και η Φαίη Σκορδά: «Εσύ θα αποφασίσεις για τον Alpha; Εδώ οι παρουσιαστές δεν έχουν δύναμη να αποφασίσουν!» τονίζοντας παράλληλα πως «Το έμαθα τώρα... Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι αυτή που είναι στο Μες στην καλή χαρά».

Όσο για το Δημήτρη Ουγγαρέζο σιγόνταρε τη Σάσα Σταμάτη.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved