Media

Η ταινία «Love in the End» θα κάνει πρεμιέρα την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Gossip-tv Team

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου μια νέα ταινία αγάπης θα κάνει πρεμιέρα.

H Nova, στηρίζοντας σταθερά τον ελληνικό κινηματογράφο και παραμένοντας πιστή σε νέες ιδέες και προτάσεις, προχώρησε στη συμπαραγωγή της πρωτότυπης ταινίας «Love in the End».

Η ταινία είναι βασισμένη σε μία ιδέα της Ogilvy – One και προέκυψε σε συνέχεια διαγωνισμού της Lacta, όπου οι συμμετέχοντες έστειλαν τις δικές τους αληθινές ιστορίες ανεκπλήρωτου έρωτα. Από τις εκατοντάδες ιστορίες, επιλέχθηκαν οι τρεις καλύτερες στις οποίες δόθηκε από την παραγωγή το happy end που ποτέ δεν είχαν.

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο και Κωνσταντινούπολη και οι πρωταγωνιστές είναι τρία ζευγάρια ανερχόμενων ηθοποιών: Τζωρτζίνα Λιώση, Πάνος Βλάχος, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Κατερίνα Γερονικολού, Νικόλα Αγγελή και Μυριέλλα Κουρεντή.

To «Love in the End» έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στις αίθουσες ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στις 14 Φεβρουαρίου.

Λίγα Λόγια για την υπόθεση:

Τρεις ιστορίες. Ένα κορίτσι που φοβάται να αισθανθεί, ερωτεύεται. Ένας άνδρας που λέει ψέματα επειδή δεν τολμάει να εκφράσει αυτά που νιώθει, πρέπει τώρα να πει την αλήθεια . Κι ένα ζευγάρι που κανείς από τους δύο δεν πιστεύει στον έρωτα, δεν μπορεί να ζήσουν μακριά ο ένας από την άλλη. Τρεις μικρές ιστορίες για τα εμπόδια του έρωτα. Αλλά και για την ομορφιά, τον ίλιγγο, τα μυστικά και τις αποκαλύψεις του. Τρεις ιστορίες για τον έρωτα που νικάει κάθε εμπόδιο. Στο τέλος.

Λίγα Λόγια για τον σκηνοθέτη:

Το «Love In The End» αποτελεί το πρώτο σκηνοθετικό εγχείρημα στη μεγάλη οθόνη του Βασίλη Κεχαγιά, γνωστού από τις τηλεοπτικές δουλειές του στη τηλεόραση «Μίλα μου Βρώμικα», «MTV live @your place», «Σεφ στον αέρα», τις βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους, «Cheap Dayz», «Δε Κατ», τα ντοκιμαντέρ «Οι Απέραντοι Δρόμοι», «Οι Φυλές της Αθήνας – Μπαγκλαντές», αλλά και τη σκηνοθεσία μουσικών video clip δημοφιλών καλλιτεχνών, όπως Ξύλινα Σπαθιά, Τρύπες, Μανώλης Φάμμελος, Παύλος Παυλίδης, Goin Through, Oνειράμα, Αντώνης Ρέμος, Ελευθερία Αρβανιτάκη. Δείτει το τρέιλερ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved