Media

Δεν πρόλαβε να πάει στην εκπομπή και… έφυγε! Δείτε ποιος παρουσιαστής αποχώρησε άρον άρον!

Gossip-tv Team

Δεν πρόλαβε να κάνει πρεμιέρα η εκπομπή και εκείνος… αποχώρησε ήδη. Τι συμβαίνει με τον παρουσιαστή;

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Αρχικά είχαμε το θρίλερ που εκτυλίχθηκε σε μια από τις πρόβες της εκπομπής «136», κατά την οποία ο Ηλίας Μαμαλάκης αποχώρησε λέγοντας όπως μαθεύτηκε αργότερα: «Αν θέλετε μάγειρα, θα σας φέρω έναν!». Από τότε είχε φανεί πως το κλίμα ανάμεσα στους συντελεστές δεν είναι καθόλου καλό. Μάλιστα για την συγκεκριμένη εκπομπή είχαν ακουστεί πολλά. Τόσο για το κόστος, όσο και για τις πολύωρες πρόβες που χρειαζόταν να κάνει η παρουσιάστριά της, Ανθή Σαλαγκούδη. Η δυσαρέσκεια του Ηλία Μαμαλάκη έγκειται στο γεγονός πως κατά τον ίδιο δεν είχε τον ρόλο που θα έπρεπε στην εκπομπή και πως η συμμετοχή του ήταν μικρή. Αρχικά είχε ειπωθεί πως δεν θα είναι απλά ο Σεφ, αλλά πως θα έκανε και άλλα πράγματα. Αυτό που ισχύει προς το παρόν είναι πως ο Ηλίας Μαμαλάκης αποχώρησε. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο γνωστός και αγαπημένος Σεφ, θα μείνει τελικά χωρίς εκπομπή στην κρατική τηλεόραση, αφού τα σχέδια που είχαν γίνει για μια ακόμα εκπομπή με εκείνον παρουσιαστή τελικά ναυάγησαν.

Ο Hλίας Μαμαλάκης δίνει την δική του απάντηση μέσω της προσωπικής του σελίδας για την αποχώρηση του από την εκπομπή μαγειρικής της ΝΕΤ "136".

"Πριν μερικές εβδομάδες με κάλεσαν να συμμετάσχω στην εκπομπή 136 της ΝΕΤ. Μια πολλά υποσχόμενη εκπομπή κυρίως δημοσιογραφικού χαρακτήρα με εμπλεκόμενη ολίγη μαγειρική.

Ίσως δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς μου προτείνανε, αλλά βλέποντας τις πρώτες πρόβες ομολογώ ότι δεν μου άρεσε διόλου. Θεώρησα ότι η θέση που μου έδωσαν στην εκπομπή δεν ήταν η σωστή για μένα. Έτσι αποφάσισα να μην συνεχίσω και να υποβάλλω την παραίτησή μου η οποία και έγινε δεκτή αμέσως. Εύχομαι ολόψυχα τόσο στην Ανθή Σαλαγκούδη όσο και στον Γιάννη Δάρρα να έχουν κάθε επιτυχία στη δουλειά τους και στην δημοσιογραφική ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η τελευταία μέρα συμμετοχής μου ήταν η 28 Δεκεμβρίου 2012".

Δείτε επίσης, τι δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η παρουσιάστρια της εκπομπής «136», Ανθή Σαλαγκούδη, για την αποχώρηση του Ηλία Μαμαλάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved