Media

Η Σοφία Παυλίδου σε διαδικτυακό φωτορομάντζο

Gossip-tv Team

Η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστεί σε ένα πρωτότυπο φωτορομάντζο στο διαδίκτυο κκαι στο πλευρό της εφμανίστηκε ως quest ο Μάνος Πίντζης.

Το διαδικτυακό-φωτορομάντζο «ΑΡ ΓΙΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥΣ? - Οι Δοξαπατρίδες» , είναι το νέο project του «Κινητήρα» με τις υπογραφές της Βίκυς Αδάμου και της Χριστίνας Σαμπανίκου, το οποίο επιχειρεί να δει την δύσκολη πραγματικότητα που βιώνουμε όλοι μας από μια άλλη οπτική γωνία. Αυτήν της χαράς, της αισιοδοξίας, της ελπίδας, του γέλιου. Γιατί μπορεί να έχουμε χάσει πολλά, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χάσουμε το χαμόγελο μας.

Συνδυάζοντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας με μια αισθητική ερχόμενη από το παρελθόν και αναγεννημένη στις τάσεις της εποχής μας αφηγούμαστε μια ιστορία που συνδυάζει την σάτιρα και το χιούμορ με αναφορά σε υπαρκτά προβλήματα που μας απασχολούν όλους.

Τι ενώνει τον Όλυμπο με το κέντρο της Αθήνας;

Τον Σείριο με την Γη;

Την απάντηση θα την δώσουν οι ΔοξαΠατρίδες. Η ηρωική δωδεκάδα που μια σειρά από τυχαία γεγονότα και ένα χτύπημα στο ΔόξαΠατρί, θα φέρει στο φως τους Θεούς που κρύβουν μέσα τους. Η μια έκπληξη διαδέχεται την άλλη και ένας χορός συμπτώσεων και κωμικών καταστάσεων τους ενώνει στην ύψιστη αποστολή. Την σωτηρία της Ελλάδας!

Αυτοί θα πετύχουν ότι κανείς άλλος δεν μπόρεσε!

Οι ηθοποιοί που πρωταγωνιστούν στο διαδικτυακό φωτορομάντζο το οποίο προβάλλεται στο site areyousirious είναι οι:

Γιάννης Οικονομίδης, Φλώρα Καλομοίρη, Γιώργος Νικολαίδης, Βασίλης Ζαιφίδης, Μαρία Μπαγανά, Σοφία Παυλίδου, Δημήτρης Κανέλλος, Δημήτρης Καρατζιάς, Θωμαίς Ανδρούτσου. Σε εμφανίσεις έκπληξη οι δημοσιογράφοι Κώστας Γιαννακίδης και Γεωργία Λινάρδου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved