Media

Παπαδάκης: Δεν είναι η ώρα μου να φύγω, γιατί μετά θα είμαι άνεργος”

Gossip-tv Team

Με αφορμή ένα e-mail τηλεθεατή που κατηγορούσε τις διαφημίσεις, ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για τις διαφημίσεις στην τηλεόραση, την ανεργία και τις θέσεις εργασίας στο κανάλι!

Ο παρουσιαστής του Ant1 είπε συγκεκριμένα: «Δεν σημαίνει πως αυτοί που δουλεύουν παίρνουν τη δουλειά από κάποιους άλλους. Σε αυτή εδώ τη δουλειά, έχουμε φτύσει αίμα για να το στήσουμε. Δουλεύουμε 18 ώρες την ημέρα. Για να έχουμε δουλειά, και να έχουμε και θέσεις εργασίας. Το θέμα, δεν είναι να φύγω εγώ, ή η Ντόρα και να έρθει κάποιος άλλος... Είναι αρχή φασισμού αυτός ο κοινωνικός αυτοματισμός. Ευκαιρία για νέους ανθρώπους, δεν είναι να φύγουν κάποιοι και να έρθουν κάποιοι άλλοι. Είναι να υπάρχει δουλειά για όλους, και να δημιουργηθούν νέες θέσεις!»
Όσο δε για τις διαφημίσεις στα τηλεοπτικά κανάλια δήλωσε: «έχουν πέσει πάρα πολύ, αλλά είναι το μοναδικό έσοδο σε ένα κανάλι. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα, να πέφτουν κάθε τρεις και λίγο. Αλλά το ποσό των χρημάτων που εισπράττουν τα κανάλια, δεν είναι πια πολύ μεγάλο. Είναι μικρό. Όταν υπάρχουν διαφημίσεις, υπάρχουν θέσεις εργασίας. Όταν πέφτουν οι διαφημίσεις, άρα και τα έσοδα, έχουμε απολύσεις. Γι΄αυτό ζητάω την ανοχή σας. Οι διαφημίσεις, είναι η μοναδική πηγή εσόδων ενός καναλιού».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved