Media

«Άγριος» καυγάς Ουγγαρέζου - Σκορδά: "Υποκρίνεσαι! Με προσβάλει"!

Gossip-tv Team

Τι ήταν η Ελεάννα Τρυφίδου να αναφέρει σήμερα στο «Πρωινό mou» ότι η Gwyneth Paltrow συμβουλεύει «Όταν καυγαδίζετε με τους άνδρες σας, κάντε τους στοματικό έρωτα», έγινε ο κακός χαμός στην πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή!


«Στη ζωή σου την καθημερινή μπορείς να λες ότι μπινελίκι θες. Το θέμα είναι ότι πρέπει να έχεις συναίσθηση ότι είσαι σε ένα Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης. Όταν λοιπόν κάθεσαι και λες για πέη και πράγματα στην τηλεόραση, λες και μιλάς στο φίλος σου, δεν είναι ωραία πράγματα αυτά», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Και η Φαίη του απάντησε: «Υπάρχουν κάποιοι που νομίζουν ότι οι γυναίκες δεν πρέπει να μιλάνε έτσι και να μην κάνουν χιούμορ και να μην κάνουν πλάκα με την ερωτική τους ζωή. Επειδή εσύ είσαι άντρας δηλαδή δικαιολογείται; Εσύ δικαιολογείται επειδή είσαι άνδρας να βγάζεις την μπλούζα σου στο ραδιόφωνο και αυτό να θεωρείται χιούμορ, ενώ δεν μπορεί μια γυναίκα να μιλά για τη σεξουαλική της ζωή και να κάνει πλάκα;»!
Άρχισε να «τα παίρνει» ο Ουγγαρέζος και ανταπάντησε:«Τι είναι αυτά που λες ρε Φαίη; Δεν είπα εγώ για το Βασιλόπουλο ότι δεν έπρεπε να λέει δημόσια ότι έχει πάει με τέσσερις; Μερικά πράγματα δεν είναι ωραία να λέγονται. Εγώ σαν τηλεθεατής δεν αισθάνομαι ωραία να ακούω μια γυναίκα να μιλάει για το γεννητικό όργανο του άνδρα της. Όταν έχεις δημόσιο βήμα πρέπει να το σέβεσαι. Άλλο η διαπροσωπική επικοινωνία, άλλο η μαζική επικοινωνία».
Και η Φαίη είπε στη συνέχεια: "Είσαι πουριτανός!"!

"Εσύ υποκρίνεσαι! Αν θέλετε να λέμε άλλα από πίσω και άλλα μπροστά από την κάμερα..." είπε σε έντονο ύφος ο Ουγγαρέζος!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved