Media

«Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής»: Το τραγικό τέλος της Νιγκιάρ! Καρέ-καρέ η σκηνή αυτή!

Gossip-tv Team

Η Γκιουλμπαχάρ ξυπνάει τον Ρουστέμ λέγοντάς του ότι βγήκαν στους διαδρόμους του παλατιού έναν Αγά δολοφονημένο. Ο Ρουστέμ έντρομος τρέχει να δει τι συμβαίνει και βρίσκει άδεια την κούνια της κόρης του, Αϊσέ.

Ο Σουλεϊμάν ενημερώνεται για το γεγονός και φτάνει στο παλάτι της Μιχριμάχ. Στο μεταξύ, η Γκιουλμπαχάρ βρίσκει ένα σκουλαρίκι κάτω από την κούνια του μωρού και αναγνωρίζει ότι ανήκει στην Νιγκιάρ. Ο Σουλεϊμάν ζητάει από τον Μπαλί Μπέη να βρουν την εγγονή του και να του φέρουν το κεφάλι της Νιγκιάρ. Η δε Νιγκιάρ αποκαλεί το μωρό "Εσμανούρ" και ζητά από έναν ψαρά να την μεταφέρει απέναντι. Ο ψαράς ενημερώνει τον Ρουστέμ ότι μετέφερε μια γυναίκα απέναντι με την κόρη της, την Εσμανούρ. Στο παλάτι επικρατεί πανικός μετά την απαγωγή της εγγονής του Σουλεϊμάν και της Χουρέμ.
Η Νιγκιάρ τρέχει στο δάσος κρατώντας στα χέρια της το μωρό. Ο Ματρακτσί την εντοπίζει και ζητά από τον Μπαλί Μπέη να την σκοτώσει για να μην πέσει στα χέρια του Ρουστέμ. Η Νιγκιάρ βρίσκεται κοντά σ' ένα γκρεμό και κανείς δεν την πλησιάζει γιατί φοβούνται μήπως και πηδήξει μαζί με το παιδί. Η Νιγκιάρ απειλεί τον Ματρακτσί ότι θα πηδήξει στο γκρεμό μαζί με το μωρό και του καταλογίζει ευθύνες που δεν ξαναείδε ποτέ την κόρη της. Ο Ματρακτσί προσπαθεί από την άλλη να την ηρεμήσει και της λέει ότι ο ίδιος θα βρει την κόρη της και θα την μεγαλώσουν μαζί. Η Νιγκιάρ απλώνει τα χέρια και παραδίδει το παιδί, γυρνάει και πηδάει στο γκρεμό... Σε λίγο θα ανταμώσει τον μεγάλο της έρωτα, τον Ιμπραήμ Πασά. Σύμφωνα με το περιοδικό My tv, ο Λούτφι λέει ότι η Νιγκιάρ δεν θα έχει τάφο, όπως και ο Ιμπραήμ. Τέλος, ο Μπαλί Μπέη ενημερώνει τον Σουλεϊμάν ότι όντως η Νιγκιάρ ήθελε να σκοτώσει την Χουρέμ και τον Ρουστέμ. Τότε ο Σουλεϊμάν δίνει εντολή στον Μπαλί Μπέη να την προστατέψει από τον οποιονδήποτε!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved