Media

Δείτε πως ο Λιάγκας έφερε σε δύσκολη θέση τη Ντενίση και εκείνη τον αποκάλεσε «Μαφία»!

Gossip-tv Team

Καλεσμένη στο «Πρωινό» ήταν η Μιμή Ντενίση! Ο Γιώργος Λιάγκας τη ρώτησε για την προσωπική της ζωή και στη συνέχεια της έκανε μια έκπληξη!


«Ο Σωτήρης είναι μέρος της οικογένειας μου εδώ και πολλά χρόνια. Η σχέση μας ξεκινά από το 1994. Το που θα οδηγήσει και τι θα γίνει... αν θα έχουμε έναν περίεργο γάμο, ή αν θα ξαναπαντρευτούμε... δεν αποκλείω τίποτα! Ο Σωτήρης για μένα είναι στήριγμα» είπε για τη σχέση της με τον Σωτήρη Πολύζο!
Και στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος βγήκε με link στην εκπομπή, όπου ήταν έκπληξη! Η Μιμή αποκάλεσε τότε τον Γιώργο αλλά και τον Σωτήρη ότι είναι μαφίες... γιατί της την φέρανε και στη συνέχεια, ο Σωτήρης είπε:
«Η Μιμή με συγκίνησε με αυτά που είπε γιατί έτσι τα νιώθω κι εγώ. Είμαστε οικογένεια. Η σχέση μας ξεκινά 20 χρόνια πριν. Το διαζύγιο στην περίπτωση μας διέσωσε την ακεραιότητα της σχέσης και δεν πέρασε στη μιζέρια και στη φθορά! Το που θα οδηγήσει αυτό... κανείς δεν το ξέρει. Η σχέση αγάπης που έχουμε παραμένει διαρκώς ανοιχτή. Δεν είναι διακόπτης που ανοίγει και κλείνει. Δεν αποκλείεται να ξαναπαντρευτούμε αν μας τη βαρέσει».
Βέβαια, η Μιμή του είπε να μην πει τίποτε! Δείτε την αντίδραση της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved