Media

Στα δικαστήρια ο Παπαδάκης για το χαστούκι του Κασιδιάρη στην Κανέλλη - Τι αποκάλυψε για το περιστατικό

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Παπαδάκης, με αφορμή το χαστούκι του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη στην εκπομπή του Ant1 το 2012, θα βρεθεί στα δικαστήρια.


Ο δημοσιογράφος σήμερα στην εκπομπή του έδειξε τι είχε συμβεί τότε σε ένα βίντεο και απάντησε στους επικριτές του, που είχαν πει ότι το «έστησε»!

Συγκεκριμένα είπε: «Εμείς δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Θα σας δείξουμε ένα βίντεο με το ρολογάκι, που το είχαμε δείξει μονάχα εκείνες τις δύο πρώτες μέρες και δεν το ξαναπαίξαμε. Θα σας το δείξουμε γιατί πολλά ακούστηκαν, ότι "στήθηκε" από εμάς αυτή η ιστορία και κάτι τέτοια» και σημείωσε: «αν δείτε στο ρολογάκι τι ώρα ήτανε, θα δείτε ότι είχαμε υπέρβαση χρόνου όταν έγινε το περιστατικό. Σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ήταν στρατιωτάκια αμίλητα, ακούνητα κι αγέλαστα. Δεν υπήρχε καθόλου ένταση και, μάλιστα, στα διαλλείματα υπήρχε και μια φιλική, ειρηνική ατμόσφαιρα».

Τέλος ανέφερε ο Γιώργος Παπαδάκης: «εμείς θα καταθέσουμε ότι υπάρχει η εικόνα που είναι αδιάψευστος μάρτυρας και δεν θα βοηθήσουμε κανέναν για να γίνουμε αντικείμενο εκμετάλλευσης και εξιλαστήρια θύματα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved