Media

Νίκος Μουτσινάς: «Η Κωνσταντίνα προσπαθεί τα τελευταία τρία χρόνια με τους τρόπους της…»

Gossip-tv Team

Ο Νίκος Μουτσινάς δεν δίστασε να πει την γνώμη του για τις εκπομπές, την Μαρία Ηλιάκη, την Κατερίνα Καινούργιου και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

«Την Μαρία την ξέρω πάρα πολλά χρόνια. Την Κατερίνα την ξέρω λιγότερα αλλά την αγαπώ πολύ. Έχω και με τις δυο επαφή, μιλάμε στα τηλέφωνα. Θέλω να πάνε καλά και οι δυο. Έχω δει λίγο την έναρξη της Κατερίνας και μου άρεσε πάρα πολύ. Και την Μαρία έχω δει λίγο αλλά δεν προλαβαίνω γιατί έχω γυρίσματα. Έχω πει την άποψή μου στην Μαρία. Είναι πιο εξελιγμένη. Μου αρέσει. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει ένα κόνσεπτ που θυμίζει τις μισές εκπομπές. Όλες οι εκπομπές θυμίζουν Δέστε τους.
Είναι αστείο αυτό που λένε για μένα και τον Λιανό. Δεν μπορώ να τον κάνω, ούτε εκείνος να μιμείται εμένα. Είναι σωστή η επιλογή του Alpha να βάλει κάτι διαφορετικό από αυτό που είχε πριν.
Στην αρχή του Νικ Ο'κλοκ είχα στεναχωρηθεί πολύ. Ήθελα να το καλοδεχτούν. Νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι συγκρινόμουν με τον εαυτό μου. Μια γλώσσα είναι, ένας εγκέφαλος τα παράγει. Ήταν λάθος η ώρα από την αρχή το είχα πει στο κανάλι. Ήταν πολύ μαύρο για 10:30. Σταμάτησε γιατί το ζήτησα εγώ. Δεν είχαν χώρο για άλλη ώρα και ζήτησα να σταματήσουμε.
Έχω δει πάρα πολύ λίγο από τις εκπομπές του Σαββατοκύριακου. Είναι ένα τεράστιο πλατό αυτό της Κωνσταντίνας. Η Κωνσταντίνα προσπαθεί τα τελευταία τρία χρόνια. Με τους τρόπους της... Προσπαθεί. Δεν τρελαίνομαι αλλά δεν είναι και ότι δεν μπορώ να την δω» τόνισε στο Πρωινό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved