Media

The Voice: Η Ασλανίδου εξήγησε γιατί πήρε την παίκτρια που έδιωξε η Βανδή

Gossip-tv Team

Έξαλλη ήταν η Δέσποινα Βανδή στο πρώτο battle με παίκτριά της, την κατηγόρησε για αντιεπαγγελματισμό και την... έδιωξε από την ομάδα της. Η Μελίνα Ασλανίδου πάτησε το κουμπί και την πήρε στην δική της ομάδα.

«Επηρεάζομαι από τον χαρακτήρα, δηλαδή αν κάποιος μπορεί να συμπεριφέρεται αλαζονικά ή με αδιαφορία ή όχι με τόση ιδιαίτερη μαχητικότητα, με την καλή έννοια ότι δηλαδή θέλω να κατακτήσω το καλύτερο. Στην περίπτωση της Πατρίτσια ήταν αυτό ακριβώς που είπα εκείνη τη στιγμή. Δεν αυτοσχεδιάζουμε, γι' αυτό κάνουμε τις πρόβες. Για να ξέρει ο καθένας τα μέρη του, δηλαδή όπως στο θέατρο. Πάει ένας ηθοποιός με έναν άλλο συμπρωταγωνιστή του, έχουν κάνει πρόβες τόσο καιρό και στην πρεμιέρα βγαίνει ο άλλος και λέει τα δικά του; Δεν καπελώνει ο ένας τον άλλον» είπε η Δέσποινα Βανδή εξηγώντας το γιατί έδιωξε την Πατρίτσια Άμπραχαμς.
Η Μελίνα Ασλανίδου εξήγησε: «Έτυχε να είμαι εγώ φέτος η πρώτη που έκλεψα παίκτη. Ήμουν λίγο αναποφάσιστη αν θα κλέψω ή όχι γιατί έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι υπήρχε λίγο αθέμιτος ανταγωνισμός και με επηρέασε αυτό που είπε η Δέσποινα, αλλά μέσα μου έβλεπα από τη μία αυτό που έλεγε η Δέσποινα και είναι σωστό, εννοείται και από την άλλη έβλεπα το performance της Πατρίτσια και θεώρησα ότι ακόμα μία ευκαιρία θα έπρεπε να της δώσουμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved