Media

Η ενόχληση του Ηλία Βρεττού στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου!

Gossip-tv Team

Ο Ηλίας Βρεττός αφού μιλούσε συνεχώς για την προσωπική του ζωή και τον χωρισμό του από την Ευαγγελία Αραβανή, τώρα τα βάζει με τους δημοσιογράφους!

«Κι εσείς και όλα τα Μέσα κι εγώ το έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Είπα ό,τι νομίζω πως έπρεπε να πω. Τι να πω βρε Τατιάνα; Πάλι τα ίδια; Ήμουν με έναν άνθρωπο, πέρασα καλά, συνέβη ό,τι συνέβη και προχωράμε. Δεν ήταν κάτι που το περίμενες, ήταν αναπάντεχο αλλά έτσι είναι οι σχέσεις. Η δουλειά και οι φίλοι με βοήθησαν να προχωρήσω» είπε χαρακτηριστικά!

Όταν μία συνεργάτιδα της Τατιάνας πήγε να τον ρωτήσει κάτι σχετικό, εκείνος τόνισε: «Εστέλ, θέλω να σε ρωτήσω εγώ κάτι. Πριν λίγο καιρό είδα πλάνα μου με δηλώσεις μου ότι είμαι καλά και χαμογελούσα. Γενικά είμαι αληθινός και έβγαινες και έλεγες ότι το παίζω ότι είμαι καλά. Έναν άνθρωπο που δεν τον έχεις γνωρίσει ποτέ σου πώς γίνεται μέσα από δύο δηλώσεις που βλέπεις στη κάμερα να τον κρίνεις τόσο εύκολα και να καταλαβαίνεις αν λέει ψέματα ότι είναι καλά και στην πραγματικότητα είναι στα πατώματα». Και πρόσθεσε: «Εκνευρίζομαι -γι' αυτό και σου έκανα αυτή τη μικρή επίθεση- όταν άνθρωποι που δεν με ξέρουν εκφράζονται τόσο εύκολα για εμένα».

Όταν δε ρωτήθηκε για την Φελίσια Λαπάτη, το νέο του έρωτα ο τραγουδιστής απάντησε: «Αναφέρεις πληροφορίες σαν να είναι γεγονότα, αλλά αυτά δεν τα έχω πει εγώ, τα έχουν γράψει τα περιοδικά. Δεν επιθυμώ να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή. Εκτιμώ το γεγονός ότι θέλεις να ρωτήσεις... Με ενοχλεί να λένε ότι προβάλλω την προσωπική μου ζωή και στήνω φωτογραφίσεις για να διαφημιστώ».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved