Media

Η Χριστίνα Πολίτη «έσφαξε με το γάντι» τη Βανδή και αποκάλυψε…

Gossip-tv Team

Τη συνέντευξη στην εκπομπή «Τετ α τετ» που έδωσε η Δέσποινα Βανδή σχολίασε η εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» και κυρίως η Χριστίνα Πολίτη, που και εκείνη στάθηκε στα όσα είπε η τραγουδίστρια για την εκπομπή Rich and Famous του Dicovery.

«Υπήρχαν κι άλλοι άνθρωποι που είχαν πάντα χρήματα και το 2003 δεν πήγαν να πάρουν σπίτι 2000τμ στο Κεφαλάρι γιατί τους αρκούσε μία πιο μικρή βίλα. Τα έχω βιώσει παραπάνω από όλους γιατί τα έβλεπα στα περιοδικά, ανθρώπους με χρυσά κουτάλια και μια extravanage ζωή και έβγαιναν το πρωί με μία τσάντα που κάνει 5 -10 χιλιάδες ευρώ. Ωραίο να το καλύπτουμε τώρα γιατί η Ελλάδα υποφέρει, αλλά έγιναν πολλές ανοησίες τότε. Και τότε η Δέσποινα με τον Ντέμη ήταν τύπου οι Μπέκαμ τις Ελλάδας και είχαν λανσάρει αυτό το στυλ πάρα πολύ, δηλαδή δεν ντρεπόντουσαν. ... Στο τέλος με το μαλλί το ξανθό νόμιζα ότι έβλεπα την Βίσση. Σου λέω ήταν μια εποχή που είχαν πάρει όλοι τον ίδιο αρχιτέκτονα, όλοι μια μεγάλη παρέα και κάναν κόντρες στο πιο μεγάλο σπίτι, σε extension σπιτιού, σκάφος, πολλά ρούχα, shopping και ασυδοσία, χωρίς να έχει ειπωθεί πως τα έχουν κλέψει, δεν χρωστάν τίποτα.

Το πρότυπο της τραγουδίστριας της πολύ διάσημης, της ωραίας με τον πετυχημένο ποδοσφαιριστή, στην Αγγλία ειδικά που της πήραν συνέντευξη είναι πολύ φορεμένο, δηλαδή δεν ήταν για τους ξένους κάτι σοκαριστικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Τώρα προσπαθεί να μαζέψει κάτι που της «το έβγαλαν», ήταν και η Δέσποινα και ο Ντέμης «θύματα αυτής της εποχής» που νόμιζαν ότι τα λεφτά δε θα σταματήσουν ποτέ να έρχονται, οπότε έκαναν ανοίγματα, δεν ξέρω αν είχαν νοικιάσει το σπίτι, εγώ θυμάμαι ότι το είχαν αγοράσει ένα σπίτι με δάνειο και έπρεπε μετά να το μαζέψουν από ότι άκουγα. Καλό είναι να βγαίνεις και ό,τι κάνεις να το στηρίζεις. Το είπα, το έκανα... Το να αλλάζουμε και να λέμε είπα ξείπα, τώρα είμαι φτωχός, είμαι ένας κακομοίρης, δεν φταίω εγώ... Όλοι φταίμε για αυτά που κάνουμε, πάρ' το πάνω σου και προχώρα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved