Media

Το τεχνικό πρόβλημα που «διέλυσε» την εμφάνιση της Καψάλη

Gossip-tv Team

Ένα τεχνικό πρόβλημα στάθηκε ικανό για να «διαλύσει» την εμφάνιση της Παναγιώτας Καψάλη στο τέταρτο live του «The Voice 2».

Την ώρα που ερμήνευσε ο ήχος είχε πρόβλημα και άρχισε να μικροφωνίζει. Η τραγουδίστρια αν και άπειρη προσπάθησε να το καλύψει και ανέβασε τον τόνο της και έβγαλε τα ακουστικά της αλλά ο ήχος έγινε χειρότερος και αναγκάστηκε να σταματήσει. «Γούρι είναι αυτό. Όλοι θα τραγουδήσουν μια φορά και εσύ θα τραγουδήσεις μιάμιση φορά. Είναι ζωντανή εκπομπή και αυτά συμβαίνουν. Απορώ πως δύο χρόνια δεν μας είχε ξανασυμβεί, τυχεροί ήμασταν», σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας. «Μας ματιάσανε», είπε η Δέσποινα Βανδή ενώ ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε: «Ποιος ήρθε πρώτη φορά απόψε. Πολλοί γκαντέμηδες». Για να λυθεί το πρόβλημα διακόπηκε το live και έβαλαν διαφημίσεις. Μετά την επιστροφή από τις διαφημίσεις η τραγουδίστρια ερμήνευσε ξανά το τραγούδι αλλά όχι όπως την πρώτη φορά καθώς το άγχος της την κατέβαλε.

Το ήξερες ότι μπορείς να στοιχηματίσεις, ποιός θα βγει νικητής στο "The voice"; Μπες στο site του Stoiximan.gr και δες τις αποδόσεις για όλους τους διαγωνιζόμενους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved