Media

«Δέκατη εντολή»: Δείτε τις κομμένες σκηνές από το επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λαζόπουλο

Gossip-tv Team

Τον δολοφόνο θα υποδυθεί ο Λάκης Λαζόπουλος στη «Δέκατη εντολή» και όλοι αναμένουμε με μεγάλη αγωνία το επεισόδιο που θα μεταδοθεί αύριο το βράδυ με τίτλο «Εκδίκηση».

Ο Λάκης Λαζόπουλος πρόκειται να υποδυθεί έναν δολοφόνο, ο οποίος διαπράττει ένα αποτρόπαιο έγκλημα, πρόκειται για μια ερωτική ιστορία με τραγικό φινάλε. Ο Μιχάλης (Λάκης Λαζόπουλος) στο παρελθόν ερωτεύτηκε παράφορα τη Φιλιώ (Παναγιώτα Βλαντή). Το ζευγάρι παντρεύτηκε και απέκτησε δυο παιδιά, τον Αργύρη (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) και την Ελένη (Σίσσυ Τουμάση). Τα τρία τελευταία χρόνια είναι χωρισμένοι, αλλά ο Μιχάλης παραμένει ακόμη ερωτευμένος με τη Φιλιώ. Στο θολωμένο από τη ζήλια και το ποτό μυαλό του Μιχάλη, η γυναίκα του και ο συνέταιρος του στο μπαρ, ο Αποστόλης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ήταν για πολλά χρόνια εραστές, χωρίς εκείνος να το έχει αντιληφθεί.
Πάνω στην απελπισία του, ο Μιχάλης φτάνει ένα βήμα πριν από την αυτοκτονία και τον φόνο. Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί από την κεντρική σελίδα του Alpha tv τις κομμένες σκηνές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved