Media

True Detective 2: Το καλύτερο επεισόδιο της σεζόν (μέχρι τώρα)

Gossip-tv Team

Η Κυριακή που μας πέρασε είχε ξενύχτι έτσι κι αλλιώς. Και για τις εξελίξεις αλλά και για την αγαπημένη μας συνήθεια, το τρίτο, πολυαναμενόμενο επεισόδιο της νέας σεζόν του True Detective, της κορυφαίας αστυνομικής τηλεοπτικής σειράς.

Και για να μπορέσουμε με την ησυχία μας να συζητήσουμε λεπτομερώς - και φυσικά να διαφωνήσουμε μεταξύ μας για τα συμπεράσματά μας -, χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ γράψαμε και αποθηκεύσαμε το επεισόδιο, ώστε να το δούμε ξανά όλοι μαζί, προσπαθώντας να εξιχνιάσουμε τα μυστήρια που κρύβει η αγαπημένη μας σειρά, παραγωγής HBO.

Το cliffhanger του δεύτερου επεισοδίου μας έτρωγε όλη την εβδομάδα. Τα κατάφερε ο Ρέι (Κόλιν Φάρελ), παρά τον εξ' επαφής πυροβολισμό που δέχθηκε; Και ναι μεν απάντηση στο ερώτημα πήραμε ωστόσο εμείς δεν πρόκειται να σας αποκαλύψουμε τι συνέβη.


Η συνεχιζόμενη κατρακύλα στη διαφθορά που επικρατεί στην πόλη Vinci συνεχίστηκε για ένα ακόμα επεισόδιο, με πιο χαρακτηριστική σκηνή την επίσκεψη της Άνι (Ρέιτσελ ΜακΆνταμς) και του Πωλ (Τέιλορ Κιτς) στην κιτς και γεμάτη αλκοόλ, ναρκωτικά και νεαρά κορίτσια έπαυλη του αντιπαθέστατου δημάρχου.


Και ενώ οι έρευνες για τη φρικιαστική δολοφονία συνεχίζονται κρατώντας μας συνεχώς σε εγωνία για την εξέλιξη και το παρελθόν του αινιγματικού, νεαρού αστυνομικού Πωλ σιγά-σιγά αποκαλύπτεται, ο πρώην μαφιόζος Φρανκ (Βινς Βον) έχει αρχίσει να... να μην είναι πια τόσο παγερά ψύχραιμος. Αφού πλέον είναι σίγουρος ότι όποιος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του τεχνοκράτη και συνεργάτη του, Μπεν Κάσπερ, θέλει να του κάνει κακό (*RIP Σταν, όποιος και αν ήσουν). Και όπως όλοι περιμέναμε, από τις προηγούμενες αντιδράσεις του περνάει στη δράση και «λερώνει» τα χέρια του.


Το τρίτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου, σε σκηνοθεσία του Δανού, βραβευμένου σκηνοθέτη ντοκιμαντέρ Janus Metz Pedersen, ήταν δίχως αμφιβολία το πιο «γεμάτο» της δεύτερης σεζόν μέχρι στιγμής. Και εμείς ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζει για τη συνέχεια ο Νικ Πιτσολάτο...


Και αυτήν την Κυριακή στις 04:00 μετά τα μεσάνυχτα συντονιζόμαστε στα κανάλια Novacinema για να παρακολουθήσουμε το νέο επεισόδιο του True Detective, ταυτόχρονα με την Αμερική, ενώ χάρη στον αποκωδικοποιητή NovaBox+ μπορούμε να το γράψουμε για να το απολαύσουμε όποτε εμείς θέλουμε!

Και με το hashtag #TrueDetectiveGR να μοιραστούμε όλοι μαζί τις εξελίξεις!

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved