Media

Λιάγκας:«Έπρεπε να σκοτώσω το φάντασμα σου Γρηγόρη στο Mega-Πίστεψα ότι θα χάσω από το Σεφερλή και…»

Gossip-tv Team

Ο Γιώργος Λιάγκας στο The 2night show μίλησε για την επιτυχία που σημείωσε στο Mega, τις δυσκολίες, αλλά και όταν πέρυσι είχε «αντίπαλό» του, τον Μάρκο Σεφερλή.

Ο Γιώργος είπε: «Όταν πήγα στο Mega, έπρεπε να σκοτώσω το “Φάντασμα Αρναούτογλου”. Τα πρωινά μεταξύ εσού και εμού με τη Φαίη, ήταν αποτυχημένα Πρωινά. Όλοι μιλούσαν για τον Αρναούτογλου. Όταν σκέφτονται “πόσο καλός είναι ο Αρναούτογλου και πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο Λιάγκας”, δεν γίνεται κάτι καλό. Άρα δεν είχαμε κάποια κόντρα».
Και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Μάρκο Σεφερλή: «Όταν ο Σεφερλής ανέλαβε, είπα στη Φαίη ότι την πατήσαμε. Γιατί δεν είναι ομοειδές προϊόν, είναι ο πιο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και πραγματικά θα έχουμε δύσκολο αντίπαλο. Βλέπουμε την πρώτη εκπομπή και μπαίνει ο Αρναούτογλου πριν τα νούμερα της πρώτης ημέρας και μου λέει “δύσκολο”».
«Έκανες τρομακτικό λάθος με το Μάρκο», είπε Γρηγόρης στον Γιώργο και εκείνος του απάντησε: «Μου είπες να κάνω παιχνίδια και πήρα τη νεκροκεφαλή και έκανα τον Άμλετ σαν ηλίθιος». «Τρεις μέρες μετά σε βρήκα και σου είπα σταμάτα το. Στις συνεντεύξεις σε θαυμάζω, ενώ με την ψυχαγωγία είναι ένα άχαρο πράγμα», του είπε ο Γρηγόρης.
Ποιο ήταν όμως το λάθος του Μάρκου Σεφερλή; «Του φούσκωσαν τα μυαλά οι γύρω και έκανε δηλώσεις που τον αδίκησαν. Έκανε κάτι πολύ λάθος και είναι η πρώτη φορά που το λέω: Πίστεψε ότι ξαφνικά έγινε ο βασιλιάς και έκανε σχόλια για κάποια άτομα που ήταν λανθασμένα. Είχε τις φωτογραφίες όλων όσων πέρασαν από το Πρωινό του Mega. Και σχολίασε για εμένα και τη Φαίη “Όλοι είστε ευχαριστημένοι σήμερα, εκτός από εσάς τους 2 που λυπάστε”, αυτό ήταν λάθος. Έκανε κάποιες ατυχείς δηλώσεις και τον έβαλαν σε κουτάκι, για να κάνει κάποια πράγματα που δεν είναι τόσο καλός. Αντίστοιχα η Φαίη είναι καλή σε γυναικεία θέματα, που αντίστοιχα δεν ήταν η Έλενα. Πιστεύω ότι τη Φαίη την ακούνε μετά τη Μενεγάκη οι γυναίκες».
Και κατέληξε: Δεν περίμενα ότι θα κερδίσουμε πέρσι. Ήθελα τουλάχιστον να χάσουμε αξιοπρεπώς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved