Media

H Ελεονώρα Μελέτη μιλά για πρώτη φορά μετά το εξώδικο στο Έψιλον και αποκαλύπτει...

Gossip-tv Team

Η Ελεονώρα Μελέτη ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Πρώτη φορά ΟΛΑ» και μεταξύ άλλων μίλησε για το Έψιλον και το εξώδικο που έστειλε στον τηλεοπτικό σταθμό.

Σε συνέντευξή της πριν λίγο καιρό είχε πει: «Το εξώδικο το έκανα για να καλύψω επαγγελματικά τη θέση μου. Όταν λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα διαπίστωσα ότι το σκηνικό του δελτίου δεν ήταν έτοιμο, όφειλα να ενημερώσω τους υπεύθυνους του σταθμού, επίσημα πως υπάρχει πρόβλημα το οποίο μπορεί να εκθέσει τον σταθμό και την εικόνα του, όπως και τη δική μου εικόνα, και πως για το πρόβλημα αυτό δεν ευθύνομαι εγώ. Παράλληλα, τους εξηγούσα ότι εγώ βρισκόμουν στη θέση μου και σε ετοιμότητα να βγω να πω το δελτίο υπό όποια συνθήκη μου ζητηθεί, αλλά υπογράμμιζα έντονα τον κίνδυνο να εκτεθούμε όλοι και τη δυσαρέσκειά μου για το πρόβλημα που υπήρχε».
Χθες είπε η παρουσιάστρια: «Δεν έχει θιγεί σε τίποτα η σχέση με το Έψιλον, αφού συνεχίζω να κάνω την εκπομπή κανονικά. Απλά προειδοποιείς. Εν τω μεταξύ δεν βγήκα να πω ότι έκανα εξώδικο. Το εξώδικο έγινε 14 Σεπτέμβρη και μετά από καμιά 25αριά μέρες με πήραν οι δημοσιογράφοι. Επειδή θεώρησα ότι δεν έχει γίνει κάτι κακό, το παραδέχτηκα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved