Media

Γιούλη Ηλιοπούλου:«Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν φίλες κολλητές πριν τους «Λογοδοσμένους»

Gossip-tv Team

Η Γιούλη Ηλιουπούλου ήταν καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για την εποχή που έκανε την εκπομπή «Λογοδοσμένοι» και τη φιλία της με την Αννίτα Πάνια που τελείωσε .

«Κάθισα μία σεζόν στο New Channel και μετά έγινε μια μεταγραφή που εγώ δεν κουνήθηκα καθόλου... Το έκαναν μόνα τους τα κανάλια. Με κάλεσε τότε ο καναλάρχης ο Φώτης Μανούσης και μου λέει θέλω να σου ανακοινώσω κάτι «Ότι σε πούλησα σε ένα άλλο κανάλι». Ήταν περίεργο και για εμένα. Έπαθα ένα σοκ. Μετά πήγαμε στα γραφεία του τότε ΣΚΑΪ μετέπειτα ALPHA. Κάναμε συναντήσεις με τους διευθυντές, φτιάξαμε ένα συμβόλαιο εξαρχής τελικά και αν ήταν στο σύνολο 7 σεζόν, τις 6 έμεινα στον ΣΚΑΪ»

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν τους Λογοδοσμένους ήταν φίλες με την Αννίτα: «Ήμασταν και την ίδια ώρα στον αέρα, ήταν και το ίδιο θέμα... Με την Αννίτα γνωριζόμασταν από πριν, ήμασταν φίλες πολύ, κολλητές. Δε το διασκεδάζαμε όλο αυτό που γινόταν τότε. Στο θέαμα αλλάζουν τα πράγματα, συναντιέσαι με ανθρώπους, κάνεις παρέα, μετά το ξέρετε κι εσείς, πηγαίνεις κάπου αλλού, απομακρύνεσαι, κάπες έτσι γίνεται...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved