Media

Χαμός στο Πρωινό για τον Παντελίδη και τα «Κατεχόμενα» - Σφάχτηκαν Γεωργαντάς-Καβατζίκης

Gossip-tv Team

Ο Άρης Καβατζίκης τόνισε: «Ας έλεγε «αν δεν φάω το χαλούμι θα κλειστώ μες στο λαγούμι»
Και ο Θέμης Γεωργαντάς δήλωσε: «Δεν μου αρέσει αυτό το στυλάκι σου καθόλου, ειρωνεύεσαι τον Παντελίδη»
Και ο Άρης απάντησε: «Δεν του καταλογίζουμε κακία, αλλά ήταν μια άκαιρη στιγμή». Τότε η Φαίη είπε την άποψή της: «Δεν έπρεπε να το κάνει» και η Μαρία Ηλιάκη τόνισε: «Δεν το λες».

Και η Σάσα συμφώνησε με τον Άρη λέγοντας: «Δεν το αγγίζεις καν»!

Η Φαίη Σκορδά μάλιστα είπε: «Εγώ ξέρω ότι κάποιες κοπέλες από Αθήνα, όταν ήταν ο Παντελίδης στη Θεσσαλονίκη, ταξίδευαν μόνο και μόνο για να τον δουν από κοντά και αν προκύψει και κάτι προέκυψε... Αυτό με γεια του και με χαρά του! Αλλά το να βγεις, να πας εκεί και να κάνει μια ομοιοκαταληξία χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς να σκεφτείς τις συνέπειες, νομίζω ότι δεν είναι ωραίο. Λίγο ψωνίζεσαι και δεν ξέρεις που είναι τα όρια και μέχρι που σε παίρνει»!

Τότε ο Άρης είπε: «Όλες αυτές οι κοπέλες που λες και όσοι πάνε στον Παντελίδη να επανεξετάσουν μετά από αυτό το απόσπασμα λίγο τα γούστα τους, σε τι σημείο βρίσκονται. Μήπως έχει έρθει η ώρα της κρίσης στην Ελλάδα να επανεξετάσουμε τι ακριβώς ακούμε και αποθεώνουμε; Γιατί αυτός ο άνθρωπος έχει βγάλει χρήματα, είναι μέχρι εδώ στα γαρύφαλλα κι εσύ μου λες ότι ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Με 'γεια τους με χαρά τους, αλλά να επανεξετάσουν τι αποθεώνουμε σε αυτή τη χώρα; Αποθεώνουμε το παιδί που πάει στην Κύπρο και λέει γκόμενα – Κατεχόμενα».

Αυτά άκουσε και ο Θέμης και είπε: «Τι λες τώρα; Δικαστής είσαι; Βάλε μια άνω τελεία! Είναι ένας εξαιρετικός λαϊκός τραγουδιστής με πολύ μεγάλη επιτυχία. Ήταν μια άτυχη στιγμή. Τι να επανεξετάσουμε Άρη μου; Αν θα πάμε στα μπουζούκια; Θα μας τρελάνεις;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved