Media

Χαμός στο Πρωινό για το κόψιμο του Spata Live και τη δήλωση του Ουγγαρέζου για την τηλεθέαση

Gossip-tv Team

Χθες μέσα από το Spata Live ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Μαίρη Συνατσάκη ανακοίνωσαν το κόψιμο της εκπομπής τους!

«Έχετε συνηθίσει να ακούτε από εμάς αλήθειες. Λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής, ούτε πριν μία εβδομάδα, ούτε πριν από ένα μήνα όπως έχει γραφτεί, ενημερωθήκαμε ότι αυτό το όμορφο ταξίδι που λέγεται This is Spata live έρχεται προς το τέλος του σε δύο εβδομάδες. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα νούμερα τηλεθέασης που μας δώσατε, ήταν διαρκώς αυξανόμενα και ήταν διαρκώς επάνω από το ομοειδές προϊόν του ανταγωνισμού. Ωστόσο, οι εποχές είναι τέτοιες, τόσο πιεστικές, δε δίνουν σε ένα κανάλι που κάνει πρωταθλητισμό όπως είναι ο ΑΝΤ1 το χρόνο που χρειάζεται σε εκπομπές σαν και τη δική μας να χτιστούν σε μια ζώνη που δεν υπήρχε ποτέ. Όμως και μόνο γι’ αυτό το 13-14% από το μηδέν, σας ευχαριστούμε πολύ!», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.
Το κόψιμο της εκπομπής και οι δηλώσεις ιδίως του Δημήτρη σχολιάστηκε από το Πρωινό, όμως η Φαίη Σκορδά και ο Άρης Καβατζίκης είχαν διαφορετική άποψη!
Η Φαίη Σκορδά τόνισε: «Ήθελε θάρρος! Το ότι βγήκαν οι ίδιοι, ενώ δεν είναι η τελευταία τους εκπομπή, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ. Φαντάζομαι εκείνη την ώρα δεν ήταν και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου...». Αντίθετη γνώμη είχε ο Άρης όπου είπε πως ήταν λάθος του Δημήτρη που μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης και έγινε χαμός στο Πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved