Media

Γιώργος Μουκίδης: Θα γράψει τραγούδι για τον Παντελίδη

Gossip-tv Team

Μπορεί να είχανε δικαστική διαμάχη, ωστόσο ο Γιώργος Μουκίδης δεν παραβλέπει ότι ένα νέο παιδί έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

Ο συνθέτης και ο Παντελής Παντελίδης βρέθηκαν στις αίθουσες των δικαστηρίων για να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με την ομοιότητα του «Τέτοια Αγάπη δεν αξίζω», «Χωρίς Φτερά», το οποίο και είχε τραγουδήσει η Κωνσταντίνα το 1999.
«Το ότι είχα μία δικαστική κόντρα με τον Παντελίδη, δε σημαίνει πως δεν αναγνωρίζω πώς είχε ταλέντο. Ο Παντελής έκανε ένα έργο και μάλιστα πολύ μεγάλο για το διάστημα που κατάφερε να μείνει στη ζωή. Εγώ ποτέ δεν είπα πως μου έκλεψε το κομμάτι παρά μόνο ότι μοιάζει. Το δικαστήριο είχε γίνει πριν από δύο χρόνια και είχε πει πως δεν είναι αρμόδιο αυτό το δικαστήριο για τέτοιες υποθέσεις αλλά κάποιο άλλο που έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα. Έπρεπε η υπόθεση να εκδικαστεί αλλού και να κάνουμε από την αρχή τη διαδικασία. Εγώ λοιπόν ποτέ δεν ξεκίνησα να κάνω από την αρχή τη διαδικασία και αυτό δεν το ξέρει ο πολύς ο κόσμος» είπε ο Γιώργος Μουκίδης στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».
Στο βίντεο που ακολουθεί ακούστε τι είπε για το τραγούδι που θέλει να γράψει κάποια στιγμή για τον αδικοχαμένο τραγουδιστή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved