Media

Πρώην άστεγος, μουσικός του δρόμου στο X-Factor συγκλόνισε τους κριτές!

Gossip-tv Team

Με έναν πραγματικά πολύ ιδιαίτερο καλλιτέχνη με μια συγκλονιστική ιστορία έκλεισε το πρώτο επεισόδιο των οντισιόν του X-Factor

Ο Αλέξανδρος Πιτσάνης είχε μια καλή ζωή και μια καλή δουλειά μέχρι που ξαφνικά ο κόσμος του αναποδογύρισε. Έχασε τη δουλειά του και μέσα σε ελάχιστον χρονικό διάστημα βρέθηκε να ζει στο δρόμο με μόνη περιουσία την κιθάρα του.

Και την αγάπη του για τη μουσική. Πέρασε δύσκολες στιγμές. Άγριες νύχτες χωρίς μια στέγη στο κεφάλι του και την οποιαδήποτε σταθερότητα και ασφάλεια αλλά βρήκε το κουράγιο να παλέψει και να ξαναρχίσει τη ζωή του από το μηδέν.

Ο συμπαθέστατος τραγουδιστής ρόκαρε με πάθος και πραγματικά ξετρέλανε την κριτική επιτροπή. Η Τάμτα μάλιστα ενθουσιάστηκε σε τέτοιο βαθμό που την ώρα που εκείνος τραγουδούσε, του έκανε τα φωνητικά! Η συγκίνησή του όταν άκουσε ναι από όλους ολοφάνερη.

Ακόμα πιο δυνατή όταν διηγήθηκε πως στον δρόμο για την οντισιόν έχασε ότι πιο πολύτιμο είχε, την κιθάρα που του είχε κάνει δώρο ο πατέρας του! Με θετική διάθεση όμως το είδε και αυτό δηλώνοντας πως ίσως να είχε έρθει η ώρα να κλείσει ένας κύκλος. Φυσικά πέρασε με άνεση στην επόμενη φάση.

Δείτε το video:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved