Media

X-Factor: Χριστιάνα Μπούνια: «Όταν δήλωσα συμμετοχή πίστευα ότι θα είμαστε ανταγωνιστές»

Gossip-tv Team

Μια πολύ καλή -αντικειμενικά- φωνή αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής από το 5ο live του X-Factor.

Η μικρή της παρέας Χριστίνα Μπούνια με σπουδές κλασικού τραγουδιού "μονομάχησε" με την Νωαίνα και είδε την π΄ρτα της εξόδου.
Στενοχωρήθηκε που έφυγε, σίγουρα, αλλά έφυγε πολύ ευτυχισμένη που κατάφερε να φτάσει ως εδώ και να δείξει ποια είναι και τι μπορεί να κάνει. Η γλυκιά Χριστιάνα ήρθε να μας βρει λίγο μετά το τέλος του Show φορώντας ένα μεγάλο χαμόγελο παρά την ολοφάνερη φόρτισή της. "Όταν δήλωσε συμμετοχή δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάσω ως εδώ. Ούτε περίμενα ότι θα μπορούσα να κερδίσω" μας είπε και συνέχισε: "Είχα δηλώσει και πιο μικρή στο παρελθόν και σε άλλα παιχνίδια και δεν είχα περάσει καν στην επόμενη φάση των επιλογών. Οπότε είμαι πολύ ευχαριστημένη που κατάφερα να μπω και να δείξω ποια είναι η Χριστιάνα και τι μπορεί να κάνει".
Η πιτσιρίκα με την εντυπωσιακή φωνή λατρεύει τα μιούζικαλ, ονειρεύεται να καταφέρει να κυνηγήσει μια τέτοια καριέρα στο εξωτερικό αν μπορέσει οικονομικά να φύγει και προβλέπει πως ο νικητής του show θα είναι ένας από τα αγόρια. Τι την στενοχωρεί πιο πολύ; Ότι δεν πρόλαβε να πει το αγαπημένο της τραγούδι από musical που είναι το "The Phantom of the Opera". Αν όμως τραγουδήσουν όλοι οι παίκτες που αποχώρησαν στον τελικό, αυτό είναι που θα ακούσετε από εκείνη και μάλιστα κάνοντας και τις δύο φωνές που απατούνται. Και την γυναικεία και την αντρική. Δείτε την απολαυστική αποκλειστική συνέντευξη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved