Media

X-Factor: Αλέξανδρος Πιτσάνης: «Δεν είχα στόχο να φτάσω στον τελικό. Τον στόχο μου τον κατάφερα»

Gossip-tv Team

Ο μεγαλύτερος -ηλικιακά- και πλουσιότερος σε εμπειρίες ζωής παίκτης του Χ Factor, ο Αλέξανδρος Πιτσάνης ήταν αυτός που αποχώρησε χθες από το 7ο Live του παιχνιδιού.

Ο πρώην τραγουδιστής του δρόμου που δήλωσε συμμετοχή και από την πρώτη στιγμή ξεχώρισε, τόσο για την συγκλονιστική ιστορία της ζωής του, όσο και για τον μοναδικό του τρόπο να ερμηνεύει και την ζεστή πολύ καλή φωνή του ήρθε να μας βρει λίγο μετά την αποχώρησή του ήρεμος και χαλαρός.
"Δεν βάζω μακροπρόθεσμους στόχους, βάζω μόνο κοντινούς" μας είπε με ένα μεγάλο χαμόγελο και συνέχισε: "Όταν μπήκα στο παιχνίδι και ξεκίνησαν τα lives πήγαινα ένα βήμα τη φορά. Δεν είχα για στόχο μου τον τελικό. Ήθελα να δείξω στον κόσμο και στον εαυτό μου τι μπορώ να κάνω και να δώσω ένα μήνυμα σε όσους περνάνε δύσκολα ότι μπορούν να καταφέρουν πράγματα ακόμα και όταν χρειάζεται να κάνουν restart στη ζωή τους ή αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες. Και αυτό νομίζω οτι το πέτυχα".
Η επόμενη μέρα μετά το τέλος της παρουσίας του στο παιχνίδι, θα τον βρει στην Αθήνα, αφού έχει τόσο την εμφάνιση στον τελικό του X-Factor στις 8 Ιουλίου, όσο και προγραμματισμένη εμφάνιση με την Πέγκυ Ζήνα στο Βεάκειο λίγες μέρες αργότερα ενώ έχει και άλλα σχέδια για το μέλλον. Έχει έτοιμα τραγούδια και ξένα και Ελληνικά και πολλή καλή διάθεση για να συνεχίσει με τη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική. Κάπου στο ενδιάμεσο θα ανεβεί Θεεσαλονίκη να δει τους δικούς του ανθρώπους και την κοπέλα του που του έχουν λείψει πολύ και μετά θα αφοσιωθεί στους νέους στόχους του. Δείτε ολόκληρη την αποκλειστική συνέντευξή του στο Gossip-tv.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved