Media

Quizdom The Show: Η επίσημη ανακοίνωση του Alpha και το trailer της εκπομπής

Gossip-tv Team

Γρήγορο, έξυπνο, απρόβλεπτο, ανανεωμένο. Το «Quizdom Τhe Show» με τον Λάμπρο Φισφή επιστρέφει στον Alpha από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 20:00.

Καινούργια σεζόν, καινούργιες ερωτήσεις, καινούργιοι κανόνες. Το «Quizdom The Show» μπαίνει ξανά στο παιχνίδι του Σαββατοκύριακου.

Ρωτήσαμε τη γνώμη σας και το «Quizdom The Show» αλλάζει στα... σημεία. Συγκεκριμένα, τα χρηματικά μπόνους για κάθε σωστή τετράδα απαντήσεων πηγαίνουν πλέον στο προσωπικό πουγκί του κάθε διαγωνιζόμενου, όπως συμβαίνει και με το μπόνους του πιο γρήγορου παίκτη το οποίο φτάνει πλέον τα 100 ευρώ, από 50 ευρώ που ήταν πέρυσι!

Στις φετινές αλλαγές σημειώστε πως, στο τέλος της χρονιάς, οι δέκα καλύτεροι παίκτες, εκείνοι με το μεγαλύτερο σερί νικών και τα υψηλότερα κέρδη, επιστρέφουν στο στούντιο για μία επιπλέον μάχη μέχρι τελικής γνώσεως.

Τέλος, φέτος οι τελικοί θα είναι δύο -ο πρώτος την παραμονή Πρωτοχρονιάς και ο δεύτερος στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν-, εκεί όπου οι καλύτεροι παίκτες θα διεκδικήσουν τα δύο μεγάλα έπαθλα που θα αγγίζουν τα 60.000 ευρώ.

Στις σταθερές αξίες του παιχνιδιού ο αριθμός των παικτών (δύο), ο χρόνος που έχουν στη διάθεσή τους (δέκα δευτερόλεπτα), ο αριθμός των ερωτήσεων (δεκαέξι), αλλά και οι κατηγορίες τους: 20ος Αιώνας, Τέχνες, Celebrities, Αθλητικά, Γεωγραφία, Επιστήμη, Θρησκεία, Ιστορία, Σώμα & Υγεία, Λέξεις, Σινεμά, Μουσική, Πολιτική, Φαγητό, Ζώα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved