Media

Ξεσπά o Θέμης Μάλλης: «Οι ντόπιοι celebrities καλό θα ήταν να…»

Gossip-tv Team

Ξέσπασε μέσα από τη στήλη του ο Θέμης Μάλλης

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε σε όλους εκείνους τους εγχωρίους celebrities που τα «βάζουν» με δημοσιογράφους επειδή δεν τους αρέσουν οι ερωτήσεις τους. Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά:

«Φέτος, περισσότερο παρά ποτέ, έχουμε γίνει «μάρτυρες» λεκτικών εντάσεων ανάμεσα σε δημόσια πρόσωπα και δημοσιογράφους. Οι πρωταγωνιστές δεν προέρχονται, ας πούμε, από τον χώρο της πολιτικής ή της τηλεόρασης, αλλά από τον χώρο της τέχνης και συγκεκριμένα πρόκειται για ηθοποιούς, σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Απλές ερωτήσεις, που αφορούν στην καθημερινότητα τους, δίχως να προσβάλλουν, ή ακόμη και σε θέματα επικαιρότητας ή κοινωνικά, γίνονται ξαφνικά «κόκκινο πανί» για τους Ελληνες celebrities, που μοιάζουν να «έπαθαν... Χόλιγουντ», αντιδρώντας άκομψα και κυρίως με εκνευρισμό ή και σε κάποιες ελάχιστες, αλλά υπαρκτές περιπτώσεις- αγένεια. Μου έρχονται για παράδειγμα στο μυαλό η έντονη αντίδραση της Κατερίνας Λέχου σε ερώτηση για το εάν θα υιοθετούσε παιδί (σε εκδήλωση που αφορούσε σε παιδιά που αντιμετωπίζουν πρόβλημα κι όχι, ας πούμε, έτσι, στο άσχετο), ο εκνευρισμός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη σε ερώτηση για το «Reunion» που έκανε (και ανέβασε ο ίδιος στο Instagram) με τα τηλεοπτικά του αδέλφια στο σίριαλ «4», από το οποίο έλειπε ο Νίκος Κουρής, ή η απάντηση «Λέτε βλακείες» του Γιώργου Μαζωνάκη σε διαπίστωση δημοσιογράφου ότι ο τραγουδιστής τόσα χρόνια καταφέρνει και κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή!

Με λίγα λόγια, καμία από τις παραπάνω ερωτήσεις δεν ήταν προσβλητική, απρεπής, ανορθόδοξη ή άτοπη, κανείς από τους δημοσιογράφους δεν υπερέβη τα όρια, καμιά από τις τοποθετήσεις δεν ήταν αυτό που λέμε «κίτρινη». Τι συμβαίνει λοιπόν με τους αστέρες μας και ξεσπούν (δεν είναι μόνο οι περιπτώσεις που ανέφερα, αλλά και πολλές ακόμη) στη θέα της κάμερας; Ειλικρινά, δεν μπορώ να δώσω κάποια συγκεκριμένη απάντηση, αφενός γιατί η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αφετέρου γιατί δεν αποκλείεται ακόμη και η περίπτωση του ανέκδοτου με τον... γρύλο. Να πηγαίνουν δηλαδή οι «διάσημοι» έτοιμοι για... ένταση και καβγά, πιστεύοντας ότι θα δεχθούν ακραίες και επιθετικές ερωτήσεις. Όποια κι αν είναι η αιτία, οι ντόπιοι celebrities καλό θα ήταν να βλέπουν, και μάλιστα στο... repeat την τηλεοπτική συνέντευξη της Μαίρης Χρονοπούλου την περασμένη εβδομάδα, σε εκδήλωση για τα γενέθλια του Μάκη Δελαπόρτα.

Μία από τις μοναδικές Ελληνίδες με απαράμιλλη ευγένεια, παρά το τεράστιο μέγεθος της καλλιτεχνικής της υπόστασης, ταλαιπωρημένη από την υγεία της, δεν αρνήθηκε να απαντήσει σε καμία, μα καμία ερώτηση, ακούγοντας με προσοχή κάθε έναν από τους δημοσιογράφους που είχε απέναντι της. Εκεί άλλωστε βρίσκεται και η διαφορά. Στο ήθος του να αντιμετωπίζεις τον συνομιλητή σου, ανεξάρτητα από το ποιος είναι, με σεβασμό. Γιατί ακόμη κι αν θεωρείς ότι ο συνομιλητής σου δεν σε σέβεται, η «παλιά», κλασική «σχολή» της στοιχειώδους ευγένειας λέει ότι τον αφήνεις να εκτεθεί δίχως να ρίξεις εσύ το δικό σου επίπεδο...», γράφει ο ίδιος στη Freddo.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved