Media

Φαίη Σκορδά: Αναγκάστηκε να ζητήσει δημοσίως συγγνώμη - Δείτε τι συνέβη

Gossip-tv Team

Η Φαίη Σκορδά σήμερα αναγκάστηκε να απολογηθεί στο πρωινό για συνέντευξη που προβλήθηκε χθες με τον Στέλιο Διονυσίου!

Ο τραγουδιστής μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής το «Πρωινό» αποκάλυψε πως το τραγούδι αυτό ήταν να το πει εκείνος και πως μάλιστα το είχε ηχογραφήσει και ήταν έτοιμο να κυκλοφορήσει, αλλά για κάποιο λόγο του το πήρανε. Μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία του κάποια στιγμή να το κυκλοφορήσει κι εκείνος.

Η Σόφη Παππά έστειλε την απάντησή της στον Στέλιο Διονυσίου για το «Τρένο» που τραγούδησε η Άννα Βίσση και έγινε επιτυχία μέσα από το facebook.
«Στέλιο Διονυσίου αγόρι μου γλυκό....
Το «Τρένο «δεν είναι της Άννας Βίσση , είναι γραμμένο σε στίχους της Σόφης Παππά και μουσική του Βαγγέλη Βασιλείου και το τραγούδησε υπέροχα η Άννα....
Το αν το είπες σε ντέμο , παράλληλα με σένα ,το έχουν πει και άλλοι τραγουδιστές μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φωνή που να εγκρίνουν οι δημιουργοί του τραγουδιού μαζί με την ενδιαφερόμενη εταιρία.
Το ντέμο που έχεις με το τραγούδι μας θα χαρούμε εγώ και ο Βαγγελης να το ακούσουμε , μας τιμά η διάθεση σου να θέλεις να το πεις, άλλωστε αυτή είναι και η μαγεία των ωραίων τραγουδιών και να το ταξιδέψεις κι εσύ μέσα στον χρόνο, μέσα βέβαια από την συγκατάθεση μας που είναι απαραίτητη, γιατί όπως εξέφρασες την επιθυμία σου, κάπως εγωιστική μου ακούστηκε και επειδή σε ξέρω δεν σου κρύβω πως ένιωσα δυσάρεστα έκπληκτη.
Άλλωστε έχω γράψει τόσες επιτυχίες με τον πατέρα σου, έχω γράψει τραγούδια στον αδελφό σου και σε σένα και θα μπορούσες αυτή την επιθυμία σου να τραγουδήσεις σε δεύτερη εκτέλεση το «Τρένο» να μου την είχες πει και όχι να την ακούω έτσι απρεπώς διατυπωμένη στην εκπομπή της κυρίας Σκορδά......
Τα τραγούδια Στέλιο μου είναι των δημιουργών , των ανθρώπων που τα γράφουν και δικαιούνται τον ανάλογο σεβασμό , πόσο μάλλον όταν γράφουν και τραγούδια σαν το Τρένο αλλά και σαν εκείνα τα αξέχαστα που έγραψα στον πατέρα σου τον Στρατό Διονυσίου «Γυναίκες γυναίκες» Όσο ζαλίζομαι » Κάψε κάψε» κλπ..
Σεβασμός λοιπόν επειδή ξέρω πως γνωρίζεις τι θα πει...».

Σήμερα η Φαίη Σκορδά απολογήθηκε γι αυτό και τόνισε πως ο Στέλιος Διονυσίου ανέφερε το όνομά της αλλά δεν το βάλανε στο βίντεο το έκοψαν στο μοντάζ και έστειλε τα χαιρετίσματά της στη Σόφη Παππά. Έτσι η παρουσιάστρια με αυτόν τον τρόπο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved