Media

«Πάγωσε» η Σκορδά: «Αν έχεις πρόβλημα ο ψυχολόγος λέει μην ακούς τραγούδια σαν του Καζαντζίδη»

Gossip-tv Team

Η Πάολα σε συνέντευξή της είπε για τον Στέλιο Καζαντζίδη: «Δεν αρκούσε να πει δυο-τρία για το κάθε θέμα; Άρα, ζητούσε και του έγραφαν τραγούδια γι’ αυτά. Άρα τα εκμεταλλευόταν. Έκανε κατάχρηση στον πόνο, στην απονιά, στην αδικία». O Στέφανος Κωνσταντινίδης με αφορμή τη δήλωσή της αλλά και τα όσα είπε ο Ψωμιάδης, τόνισε:

«Δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε «μεγάλους» ανθρώπους που έχουν φύγει από τη ζωή. Αυτό ότι δεν ακουμπάμε κάποια ιερά τέρατα και δεν τα σχολιάζουμε ποτέ, εγώ δεν το καταλαβαίνω. Εγώ τον τιμώ και τον σέβομαι τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά αν πας σε μια ψυχολόγο και έχεις πρόβλημα ψυχολογικό το πρώτο που σε λέει είναι «μην ακούς τραγούδια σαν αυτά του Καζαντζίδη, σε ρίχνουν κι άλλο». Σου λένε τραγούδια που σε ρίχνουν μην τα ακούς και τέτοια τραγούδια είναι τα τραγούδια του Καζαντζίδη».
Η Φαίη Σκορδά έμεινε με αυτά που είπς ο δημοσιογράφος «Παιδιά, τι είναι αυτά που λέτε τώρα; Σας παρακαλώ! Δεν θα βάλουμε Στέφανε, τουλάχιστον σε αυτή την εκπομπή το θέμα για τον Καζαντζίδη σε καμία περίπτωση. Το θεωρώ χαζό. Να είμαστε αντικειμενικοί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved