Media

Ένταση στο Πρωινό για την κόντρα Τατσόπουλου-Κονιόρδου – Απίστευτες ατάκες on air

Gossip-tv Team

H Λυδία Κονιόρδου έγραψε έναν επικήδειο για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη που «έφυγε” από τη ζωή την Τρίτη το πρωί και το δυσάρεστο γεγονός το ανακοίνωσε η γυναίκα του, Άννα Βαγενά στο facebook.

O Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε ένα αιχμηρό σχόλιό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Λυδία, διάβασα τον επικήδειό σου για τον Λουκιανό. Στάθηκα ιδιαίτερα στα θερμά σου λόγια για τη στάση του Λουκιανού κατά το δημοψήφισμα του 2015, μια στάση που η κυβέρνησή σου την πήρε και την έριξε στα σκουπίδια την ίδια κιόλας νύχτα του δημοψηφίσματος, πριν καν ξημερώσει. Λυδία, το περιστατικό που διάλεξες και η στιγμή που διάλεξες για να μας το υπενθυμίσεις, με πείθουν ότι έχεις νοημοσύνη βερίκοκου και ευαισθησία μικρότερη από όση διαθέτει ένα πόμολο. Είσαι ηλίθια, κοπέλα μου. Δηλαδή, όχι απλώς ηλίθια. Καρα-ηλίθια. Να σε διδάσκουν στα σχολεία. Προς αποφυγήν.»!

Την κόντρα Τατσόπουλου-Κονιόρδου σχολίασαν στο Πρωινό και δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στον Στέφανο Κωνσταντινίδης και τον Κώστα Τσουρό που είχαν αντίθετες απόψεις. H δε Φαίη δεν πίστευε αυτά που άκουγε και αναφώνησε: " Όλα αυτά σήμερα την ημέρα των γενεθλίων..." και όλοι κατέληξαν σε ένα πράγμα: "Ο πολιτισμός δε χωρά κόμματα"!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved