Media

Αυτό είναι το La Banda που έρχεται στον ΣΚΑΪ

Gossip-tv Team

Ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής του «La Banda». Πρόκειται για το show που αναζητά το επόμενο ποπ συγκρότημα της Ελλάδας.

Οι διαγωνιζόμενοι, εφηβικής ηλικίας περπατούν από το κόκκινο χαλί προς τη σκηνή όπου θα περάσουν την οντισιόν. Οι τηλεθεατές είναι εκείνοι που θα κρίνουν ποιοι από αυτούς θα φτάσουν τελικά απέναντι από τους κριτές. Ψηφίζοντας μέσω μιας εφαρμογής, έχουν τη δύναμη να δώσουν στον διαγωνιζόμενο την «έγκριση» τους και να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στο δωμάτιο των κριτών.

Εάν καταφέρουν να φτάσουν στους κριτές και να πάρουν το πράσινο φως, τότε θα πρέπει να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια σειρά από εμφανίσεις, τόσο ομαδικές όσο και ατομικές. Καθ' όλη τη διαδικασία θα διδαχτούν πώς να ελέγχουν τη φωνή τους, πώς να εκτελούν συγκεκριμένες χορογραφίες, αλλά και πώς να σκηνοθετούν και να στήνουν τα δικά τους επαγγελματικά βίντεο. Στόχος των παικτών είναι να κερδίσουν τις καρδιές και τις ψήφους των θαυμαστών τους. Όσο οι διαγωνιζόμενοι μειώνονται, τόσο η ένταση κορυφώνεται. Μόνο πέντε συμμετέχοντες θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το όνειρο τους και να γίνουν μέλη ενός συγκροτήματος.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved